Tanktops

Mangler du en tanktop til træningen? Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af tanktops, der netop er beregnet til brug i træningscenteret. Vi forhandler tanktops fra mærker som Golds Gym, Better Bodies, Gasp og mange andre. Sortér produkterne efter dit favoritbrand ved hjælp af filtrene herunder. 

Leder du efter billige tanktops til mænd og kvinder? Der er ingen tvivl om, at du med en tanktop på i træningscenteret opnår optimale betingelser for træningen. Tanktoppen giver dig fuld bevægelighed, maksimal frihed og ventilation til kroppen, og samtidig kan du følge musklernes aktivering, mens du løfter vægtene. 

Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af billige tanktops til træning. De findes til både mænd og kvinder fra brands som Golds Gym, Better Bodies, Gasp og mange andre. Uanset hvilken type tanktop, du søger, finder du den hos Fitland.dk.

Udover tanktops til træning forhandler Fitland.dk også træningshandsker, hættetrøjer, træningsbukser og meget mere. Du kan navigere mellem de forskellige kategorier indenfor træningstøj ved hjælp af menuen i venstre side. 

Tanktops til træning

Hos Fitland.dk finder du tanktops i meget forskellige former og forskellige materialer.

Du finder både tanktops fremstillet i ren bomuld og tanktops fremstillet i en kombination af bomuld og polyester.

Kombinationen af bomuld og polyester giver et mere let materiale, der samtidig er svedtransporterende. Dermed vil eventuelt sved blive transporteret væk fra kroppen, og du bliver ikke klam og våd under hård og intens træning.

Derudover tilbyder vi tanktops fremstillet i ren bomuld. Komforten i denne type tanktop er helt i top på grund af det bløde materialer. Det er også derfor, at mange træningsentusiaster vælger at benytte sig af denne type tanktop.

Derudover kommer tanktops som beskrevet i mange forskellige former. Den mest almindelige tanktop har en rund hals med en halsudskæring, der løber lige over brystet. Den har samtidig bredere stropper hen over skuldrene.

Men der findes også tanktops, hvor stropperne er tyndere, og udskæringen ved halsen er dybere. På den måde er mere af overkroppen synlig, og du kan derfor bedre følge med i musklernes aktivering under træningen. 

Varmere tanktops til træningsbrug

Her på siden finder du også tanktops, der varmer overkroppen mere, men som samtidig giver dig god udluftning til kroppen.

Denne type tanktop har som regel en højere halsudskæring og bredere stropper over skuldrene. Samtidig fås de med hætte og et tykkere materiale.

Uanset hvilken type tanktop, du søger, finder du den hos Fitland.dk. Vi forhandler tanktops til kvinder og mænd.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen