Svømmetøj

Mangler du nyt svømmetøj? Hos Fitland.dk finder du både badedragter, bikinier, badebukser og badeshorts. Her på siden forhandler vi svømmetøj til konkurrencer og til afslapning på ferien. Sortér svømmetøjet efter køn og brand ved hjælp af filtrene herunder. 

Mangler du en lynhurtig badedragt eller strømlinede badebukser til den kommende konkurrence? Eller skal du bare bruge en ny bikini eller et par badeshorts til den kommende badeferie? Hos Fitland.dk finder du badetøj til herrer og damer samt børn og voksne. Vi forhandler badetøj til både ferie, afslapning og konkurrencer.

Her på siden finder du svømmetøj fra de største producenter. Vi forhandler svømmetøj fra mærker som Speedo, Arena, Billabong og mange flere. Uanset hvad du søger nyt svømmetøj til, så finder du noget hos Fitland.dk, der vil leve op til netop dit behov. 

Svømmetøj til konkurrence, motionister og svømmetræning

Hos Fitland.dk tilbyder vi et stort udvalg af svømmetøj til konkurrencesvømmere og personer, der ønsker optimale forhold under svømmetræning. Og som konkurrencesvømmer ved du, at man stiller nogle særlige krav til svømmetøjet. 

Svømmetøjet skal nemlig sidde helt tæt, og samtidig skal det have så lidt friktion med vandet, så du opnår den bedste fremdrift i bassinnet med så lidt modstand som muligt.

Som mandlig svømmer vil man derfor søge et par tætsiddende badetights. Badebukser til mænd findes både med og uden ben, og det er derfor en smagssag, hvad man vælger.

For kvinder, der ønsker at opnå de hurtigste tider i svømmebassinnet, findes badedragter. Badedragterne er alle helt tætsiddende, så man eliminerer så meget modstand som muligt. Badedragterne findes desuden med og uden ben. Badedragter findes med racerback og U-ryg. Racerback'en er badedragten som vi kender den med lav udskæring ved benene, mens U-ryggen er til kvinder, der ønsker lange ben i badedragten. 

Svømmetøj til afslapning og ferie

Søger du svømmetøj til stranden og afslapning, søger du måske svømmetøj med et mere løst fit sammenlignet med svømmetøj til motionister og konkurrencesvømmere. 

På herresiden er det oplagt med et par badeshorts, der giver optimal komfort. Shortsene er perfekte til stranden, fordi du kan bruge dem i vandet, og samtidig tillader de sol på benene. De kan samtidig bruges som almindelige shorts til og fra stranden.

Som kvinde leder du formentlig efter en bikini til afslapning og ferien. Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af bikinier, og du finder også en side kun med binikier.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen