Huer

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af huer. Vi forhandler huer til løb, skisport, fodbold, fitness og mange andre sportsgrene. Her på siden finder du huer til både børn og voksne og i alle prisleje. Sortér huerne efter popularitet, brand og pris ved hjælp af filtrene herunder. 

Hold varmen om hovedet med en hue eller pandebånd fra Fitland.dk. Vi forhandler alle typer af huer, så uanset hvilken træningsform du dyrker, kan du finde en hue, der passer til dit behov. 

Du skal dog være opmærksom på, hvilken hue du køber, når du skal bruge den til noget bestemt. Huerne er nemlig fremstillet i forskellige materialer alt efter, hvad huen skal bruges til. 

Huer i svedtransporterende materiale

Her på siden finder du en række huer fremstillet i svedtransporterende materiale. Huerne egner sig bedst til udendørs træningsformer, hvor du sveder meget. Især sportsgrene som cykling og løb er mængden af sved, som kroppen skiller sig af med, stor. 

Samtidig har kroppen brug for at holde sig varm, og kroppen udleder en stor mængde varme gennem hovedet. Derfor er det en god idé at løbe og cykle med hue om vinteren. Men bliver huen våd af sved, bliver hovedet hurtigt koldt, og derfor bør man bruge en svedtransporterende hue, der ikke bliver våd og tung af sved.

Samtidig er huen lavet i et let stof, så huen ikke vil føles tung. Det betyder samtidig, at huen passer under en cykelhjelm eller andet. 

Nogle foretrækker også pandebånd til at holde ørerne varme under cykling eller løb. Her på siden finder du også et stort udvalg af pandebånd fra mærker som The North Face og Peak.

Varme huer til hverdagsbrug eller skisport

Mangler du en hue til hverdagsbrug eller skisport, hvor du ikke sveder i samme grad som under intensiv sport? Så finder du den her på siden.

Huerne til hverdagsbrug er ofte tungere end træningshuer, fordi de er fremstillet i uld, fleece eller akryl. Det betyder, at huen er varmere, og samtidig er den blød og komfortabel. Materialet er desuden bedre til at holde på varmen.

Halsedisse eller buff til træning og vinter

Hos Fitland.dk finder du også halsedisser og en såkaldt buff til hverdagsbrug, træning og vintersport.

En halsedisse hjælper dig med at holde halsen varm, ligesom den isolerer i kraven. Dermed slipper varmen under jakker ikke ud i samme grad som uden, ligesom der ikke trænger kulde ind under tøjet gennem halsåbningen i tøjet. 

Ligesom en halsedisse er en buff åben i begge ender, men de er oftest fremstillet i lettere stof. Det betyder, at den egner sig bedre til træning, fordi stoffet er svedtransporterende og hurtigttørrende. Desuden kan buffen både bruges som halsedisse og som hue.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen