Under del

Mangler du en underdel til træning eller sport? Hos Fitland.dk har vi et stort udvalg af underdele i lækre materialer, der netop egner sig til den aktive sportsudøver. Vi forhandler underdele til tennis, dans, fitness og meget andet. 

Hos Fitland.dk finder du alt indenfor underdele til træning. Vi forhandler både tights, nederdele og kjoler, der kan bruges til sport og træningsbrug. Særligt tennisspillere, badmintonspillere og dansere finder det nyttigt med en underdel til træningsbrug.

Underdele giver dig det mest feminine look, når du som kvinde dyrker sport, og samtidig tilbyder underdele optimal bevægelighed og åndbarhed og fysisk aktivitet.

Fitland.dk forhandler primært underdele fra Nike, som er en af de største producenter indenfor trænignstøj. Vi forhandler desuden underdele i klassiske farver, så du er sikker på at kunne finde en underdel, der passer til resten af dit træningsoutfit.

Udover underdele forhandler Fitland.dk også et større udvalg af tights, t-shirts, sports BH'er og meget mere. Du kan navigere imellem de forskellige kategorier indenfor træningstøj i menuen i venstre side. 

Underdele i rigtige materialer og med et godt fit

Hos Fitland.dk finder du underdele til træning og sport, der sikrer, at du oplever den bedste komfort. En komfortabel underdel skal helst være let, åndbar og svedtransporterende. Og sådan er de fleste underdele produceret i dag.

Det svedtransporterende element hjælper med at holde dig tør under intens og hård træning. Især ved udendørs træning kan en tør krop være vigtigt, da en fugtig krop let bliver kold. Det er vigtigt, at underdelen ikke bliver våd, og det gør netop underdele beregnet til sport ikke. 

Samtidig skal underdele være åndbare, således at kroppen kan få luft under træning, og du dermed ikke koger over. Derudover betyder det lette, åndbare og svedtransporterende materiale, at underdelen tører hurtigt.

Underdele fremstilles med flade syninger, der minimerer risikoen for irriterende og ubehagelige gnavesår og gnidninger markant. Det er derfor vigtigt at vælge underdele med flade syninger.

Derudover produceres de fleste underdele med indvendige tights eller en slags sportsundertøj. Dermed kan man altså ikke se under underdelen, selvom den flagrer, når du skal nå en bold i en udstrakt position eller andet. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen