Jakker

Mangler du en ny jakke? Uanset om du mangler en sommerjakke, vinterjakke, regnjakke eller andet, så finder du den hos Fitland.dk. Vi forhandler jakker til alle sæsoner fra mærker som Peak Performance, Rains, The North Face, Nike og mange flere. Sortér jakkerne efter mærke eller pris med nedenstående filtre. 

Det er svært at komme udenom, at jakker hører til blandt garderobens vigtigste genstande ligesom sko, bukser og trøjer gør det. Vi bruger dem stort set hele tiden, om det er en let sommerjakke, eller en dejlig varm vinterjakke. Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af billige jakker fra kendte brands.

Vi forhandler moderne jakker fra mærker som Peak Performance, Nike, The North Face, Rains og mange flere store producenter. Her på siden finder du jakker til børn og voksne samt kvinder og mænd.

Vinterjakker til de kolde måneder

Når vinteren står for døren, er det skønt at kunne bevæge sig udenfor og samtidig kunne holde varmen. Samtidig har Danmark en lang vintersæson, og det er derfor godt at have udstyret i orden. Hos Fitland.dk har vi et stort udvalg af moderne vinterjakker, der sørger for at holde dig varm hele vinteren. 

Alle vinterjakker har til formål at holde dig varm og isolere varmen ved din krop. Derfor er jakkerne foret, og på den måde holdes varmen inde og kulden ude. Der er dog forskel på, hvor varm en jakke er, fordi nogle ønsker en meget varm jakke, og andre en mindre varm jakke. 

Derudover findes der modeller, hvor man kan lyne en indvendig del ud, og jakken bliver dermed mindre varm, og den kan bruges i en større del af året. 

Moderne sommerjakker og overgangsjakker

Hos Fitland.dk finder du også et stort udvalg af sommerjakker, overgangsjakker og trøjer, som kan bruges som jakke.

Fælles for dem er, at de er fremstillet i lettere og mere komfortable materialer i forhold til vinterjakken. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen