Caps

Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af caps, kasketter og huer til træningsbrug. Om du skal bruge en cap eller hue til træning i fitnesscenteret eller til løbeturen, så finder du det her på siden. Sortér produkterne efter køn, mærke eller popularitet ved hjælp af filtrene herunder. 

Det er ofte skønt at flytte træningen udendørs, når vejret er til det. Det giver kroppen masser af frisk luft, sol på kroppen og god energi. Det er bare et enkelt men. Solens skarphed kan sommetider irritere. Derfor er en træningskasket perfekt til formålet. Samtidig kan kasketten holde sved væk fra øjnene, når du har gang i en seriøst intens træning. 

Smart look eller dårlig hårdag

Grundene til at bruge en cap i fitnesscenteret er mange. De giver både et fedt look i træningscenteret, og så skjuler de, hvis du måtte have en dårlig hårdag. 

En cap til træningsbrug er ikke som almindelige kasketter. De er fremstillet i lette, funktionelle og åndbare materialer, og de er derfor langt bedre egnet til brug i træningscenteret. Det lette materiale giver en optimal komfort, og åndbarheden sørger for, at du ikke sveder yderligere med kasketten på. I stedet holder kasketten sved væk fra øjnene.

Caps til træningsbrug er designet i en sporty stil og oftest med et logo på fronten. Fitnesscaps kommer enten med elastisk pasform eller med justering i nakken, så cappen sidder perfekt på hovedet, både når du løber eller laver funktionel træning med store bevægelser.

Træningshuer til de kolde vintermåneder

Her på siden forhandler vi også fitnesshuer til de kolde vintermåneder. Lige meget om du ønsker lidt ekstra varme om hovedet i træningscenteret, eller om du skal ud at løbe i kulden, tilbyder vi en hue, der passer til dit behov og samtidig giver dig et fedt look.

Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af huer og caps til træningen, så du opnår et smart look og mindre sol og sved i øjnene.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen