T-shirts

Mangler du nye t-shirts til hverdagsbrug eller træningbrug? Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af t-shirts i forskellige materialer. Vi forhandler t-shirts til både herrer og damer fra mærker som Nike, Under Armour, Golds Gym, Adidas og mange flere. Du kan sortere t-shirtsene efter dit favoritmærke ved hjælp af filtrene herunder. 

T-shirts til træningsbrug skal både være komfortable, sidde godt og være fede. Kort sagt skal t-shirts sørge for, at du føler dig godt tilpas, og at du ser godt ud! Hos Fitland.dk finder du t-shirts, der lever op til dette mantra.

Vi forhandler tshirts til alle slags træninger og t-shirts til herrer, damer og børn. Vi forhandler t-shirts i lækre materialer fra producenter som Nike, Adidas, Under Armour, Gasp, Better Bodies og mange flere brands, der er eksperter i at fremstille træningstøj

Udover t-shirts forhandler Fitland.dk også træningstights, shorts, hættetrøjer og meget mere. Du kan finde de forskellige kategorier indenfor træningstøj i menuen i venstre side.

T-shirts til træningsbrug i rigtige materialer

Hos Fitland.dk finder du t-shirts fremstillet i en blanding af polyester og bomuld, der giver dig den perfekte beklædningsgenstand til træningsbrug.

Kombinationen af bomuld og polyester betyder, at t-shirten både er blød og komfortabel, men samtidig er den svedtransporterende. Dermed bliver den ikke våd under intens træning i samme grad som en almindelig t-shirt fremstillet i bomuld. 

Du finder her på siden t-shirts til træning både med og uden print på fronten. 

T-shirtsene til træningsbrug kommer fra mærker som Peak Performance, Under Armour og andre store mærker. T-shirtsene findes både til mænd og kvinder. 

T-shirts til hverdagsbrug

Hos Fitland.dk finder du en lang række t-shirts til hverdagsbrug fra Nike, Adidas, Gasp, Golds Gym og mange andre. T-shirtsene er fremstillet i blødt bomuld, der giver dig en perfekt komfort. Det bløde stof og den gode komfort er grunden til, at så mange bruger trøjerne til dagligt.

T-shirts i bomuld kan også sagtens bruges til træning, og det foretrækkes faktisk af nogle på grund af den høje komfort i det bløde materiale. Det er dog mest anbefalelsesværdigt, hvis man ønsker at bruger dem til træning, at man bruger dem til indendørs træning. Det kan nemlig hurtigt blive koldt, hvis de bruges udendørs, fordi de hurtigt bliver fugtige af sved.

Du finder et udvalg af mange forskellige farver, ligesom vi tilbyder t-shirts både med og uden tryk.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen