Løbetøj

Mangler du nyt løbetøj? Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af løbetøj fra de stærkeste producenter. Vi forhandler brands som Newline, Nike, Adidas og mange flere. Her på siden finder du løbetøj til både herrer og damer. Sortér tøjet efter dit favoritbrand ved hjælp af filteret herunder. 

Vil du tage dit løb seriøst, finder du også hurtigt ud af, at man ikke kan løbe i hvilket som helst slags tøj. Faktisk er det svært at komme udenom, at det rigtige løbetøj har betydning for præstationen. Og det har det forkerte løbetøj også - bare på en skidt måde.

De fleste har prøvet at få en irriterende t-shirt eller en trøje, der ikke kan transportere varmen væk fra kroppen, på til træning. Det kan fjerne fokus fuldstændig. Derfor er det en god idé at sørge for at have noget ordenligt løbetøj. 

Sko, løbebukser og overdele skal være i orden, hvis du vil have det optimale ud af dit løb, imens du samtidig føler dig godt tilpas.

Løbetøj med de rigtige features

Hos Fitland.dk forhandler vi både kvalitetsløbetøj og billigt løbetøj fra Nike, adidas, PUMA, Under Armour og mange flere. Du finder billigt løbetøj, der passer til alle sæsoner, alle størrelser og farver, så vi er sikre på, at du finder noget, der passer til dig og dine behov.

Svedtransporterende og åndbart materiale

Når du køber løbetøj, er det vigtigt, at tøjet er lavet i et svedtranporterende og åndbart materiale. Det hjælper med at holde dig tør under intens og hård træning. Især ved udendørs træning kan en tør krop være vigtigt, da en fugtig krop let bliver kold. Løbetøjet er ligeledes hurtigtørrende og bliver derfor ikke vådt og tungt efter kort tids træning.

Lette materialer

Dit løbetøj skal helst være fremstillet i lette materialer, og samtidig skal tøjet helst være strækbart. Det giver dig den maksimale bevægelsesfrihed under træningen. Det er vigtigt, at tøjet ikke giver en begrænsende følelse under løbeturen.

Flade syninger og en velsiddende pasform

Træningstøj med flade syninger minimerer risikoen for irriterende og ubehagelige gnavesår og gnidninger markant. Det er derfor vigtigt at vælge træningstøj med flade syninger.

Overvej kompressions løbetøj

Kompressionstøj virder ved, at man med tætsiddende tøj presser muskler sammen for på den måde at sikre et bedre blodomløb i de komprimerede muskler. Det betyder, at blodet løber hurtigere rundt i kroppen og musklerne, og det tilføjer dermed hurtigere ilt og nærringsstoffer til musklerne. Samtidig transporterer blodet hurtigere affaldsstoffer som mælkesyre væk fra musklerne. Netop mælkesyre vil ofte få dig til at sænke intensiteten, hvis ophobning bliver for stor. 

Det tætsiddende tøj minimerer samtidig vibrationer i musklerne, som ellers giver træthed. Dermed reduceres trætheden altså også under træning. 

Det er typisk under konditionstræning, hvor pulsen er høj, at man får mest gavn af kompressionstøj. Som eksempelvis løber, cykelrytter, crossfitter kan man opnå stor gavn af kompression. Samtidig har det den effekt, at det holder kroppen varm under træning.

Desuden restituerer kroppen bedre, hvis man gør brug af kompression under træning, fordi kroppen skilder sig af med flere affaldsstoffer. Men mange bruger også kompressionstøj efter træning, fordi det har en gavnlig effekt på træningen.

Udover løbetøj sælger vi hos Fitland.dk løbesko, løbeundertøj samt sleeves til lægmuskler. I venstre side kan du finde produkterne opdelt i kategorier. Desuden finder du også meget andet løbeudstyr og elektronik her på siden. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen