Veste

Mangler du en vest til træningsbrug? Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af veste til både herrer og damer. Vi forhandler veste til løberen, cykelrytteren og andre sportsudøvere fra mærker som Nike, Newline, The North Face og mange flere. Du kan sortere vestene efter dit favoritbrand ved hjælp af filtrene herunder. 

En vest til træningsbrug er en af de mest effektive og brugbare "accessories", du kan have i din træningsgarderobe. En vest er perfekt at have med på cykelturen eller løbeturen, når en tshirt eller den langærmerede trøje eller jakke ikke er varm nok. 

Hos Fitland.dk forhandler vi et bredt udvalg af veste til træningsbrug fra mærker som Newline, Nike og mange. Du finder veste til både herrer og damer i mange forskellige farver og med forskellige funktioner. 

Udover veste til træning, forhandler Fitland.dk også tightst-shirtssweatshirts og meget mere til træningsbrug. Du kan navigere imellem de forskellige kategorier indenfor træningstøj i menuen til venstre. 

Veste i åndbare og vindtætte materialer

Det gode ved en vest til træningsbrug er, at den holder dig varm, når de resterende lag ikke er varme nok. Du kan både tage en vest udover en tshirt, men du kan også have den ud over en langærmet trøje eller jakke for at holde dig varm.

Derudover beskytter vesten dig mod vind, og det er derfor en god idé at bruge vesten på cykelture eller løbeture. De fleste veste er nemlig fremstillet i et vindbrydende materialer, der sørger for, at vinden ikke trænger igennem din påklædning.

Fælles for vestene er, at de produceres i lette materialer, der giver dig den bedste komfort, ligesom veste altid produceres i svedtransporterende materialer. Det svedtransporterende element er yderst vigtigt, hvis træningen som oftest foregår udendørs. Er man svedig har man let tendens til at blive kold, men det svedtransporterende stof sørger for, at du forbliver varm, imens du træner udenfor. 

Derudover skal vesten helst sidde forholdsvis tæt på kroppen for at mindske vindmodstanden så meget som muligt. 

Perfekt til turene på landevejen

Om du løber, cykler eller dyrker en tredje motionsform i naturen, er vesten perfekt. Den er let at tage på, ligesom den er let at tage af igen, hvis det bliver for varmt.

Derudover fremstilles de fleste veste med lommer, hvilket det værste løbetøj har. Dermed kan du have nøgler, telefoner og andet med ud på løbeturen eller cykelturen.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen