Badminton

Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af badmintontøj? Vi forhandler både sko, shorts, tshirts og træningsdragter til badmintonspillere. Uanset hvilken pris og kvalitet du leder efter, finder du det her på siden. Sortér produkterne efter dit ynglingsbrand, popularitet eller pris ved hjælp af filtrene herunder. 

Det er svært at komme udenom træningstøjs betydning for præstationen. De fleste har efterhånden prøvet at få en irriterende tshirt eller en trøje, der ikke kan transportere varmen væk fra kroppen, på til træning. Det kan fjerne fokus fuldstændig. Derfor er det en god idé at sørge for at have noget ordenligt træningstøj. 

Når du spiller badminton handler det ikke blot om at have de rigtige badmintonsko eller den rigtige badmintonketcher. Tøjet er tæt på at være lige så vigtigt, da forkert tøj kan begrænse din præstation på banen. 

Hos Fitland.dk forhandler vi billigt sportstøj og badmintontøj fra Forza, Nike, hummel og mange flere. Du finder billigt træningstøj, der passer til alle sæsoner, alle størrelser og farver, så vi er sikre på, at du finder noget, der passer til dig og dine behov.

Svedtransporterende og åndbart materiale

Når du køber badmintontøj, er det vigtigt, at tøjet er lavet i et svedtranporterende og åndbart materiale. Det hjælper med at holde dig tør under intens og hård træning. Træningstøj i det rigtige materiale er ligeledes hurtigtørrende og bliver derfor ikke vådt og tungt efter kort tids træning. 

Sveder du rigtigt meget, kan du som så mange andre badmintonspillere også med fordel spille med svedbånd, der fås til både håndled og som pandebånd. 

Lette materialer

Dit træningstøj skal helst være fremstillet i lette materialer, og samtidig skal tøjet helst være strækbart. Det giver dig den maksimale bevægelsesfrihed under badmintonspillet. Når du bevæger dig i mange forskellige positioner under træning, er det vigtigt, at tøjet ikke begrænser dig. Dermed kan du nå selv de sværeste bolde. 

Flade syninger og en velsiddende pasform

Træningstøj med flade syninger minimerer risikoen for irriterende og ubehagelige gnavesår og gnidninger markant. Det er derfor vigtigt at vælge træningstøj med flade syninger, så du kan bevare koncentrationen på spillet på banen. 

Hos Fitland.dk finder du også træningsdragter til badmintonspillere. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen