Sweatshirts

Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af sweatshirts til trænings- og hverdagsbrug. Vi forhandler sweatshirts i lækre materialer fra mærker som Nike, Under Armour og Adidas. Du kan sortere produkterne efter dit ynglingsbrand ved hjælp af filtrene herunder. 

spar 56% emærket
spar 56% emærket

Hos Fitland.dk finder du sweatshirts til både børn og voksne og fra de største brands som Nike, Adidas, Under Armour, Hummel og mange andre. Du finder sweatshirts til både hverdagsbrug og træningsbrug her på siden. 

Fitland.dk forhandler sweatshirts fremstillet i forskellige materialer og med forskellige kvaliteter, der afhænger af, hvad du skal bruge hættetrøjen til. 

Udover sweatshirts finder du også træningsbuksersneakers og meget andet træningstøj her på siden.

Lækre sweatshirts til hverdagsbrug

Selvom sweatshirts oprindeligt blev produceret til træningsbrug og svedig aktivitet - deraf navnet - bruger mange dem til hverdag på grund af den høje komfort og det lækre materiale.

Hos Fitland.dk finder du en lang række sweatshirts til hverdagsbrug fra Nike og Adidas. Trøjerne er fremstillet i blødt bomuld, der giver dig en perfekt komfort. Det bløde stof og den gode komfort er grunden til, at så mange bruger trøjerne til dagligt.

Trøjerne findes både med og uden lynlås, så du kan vælge netop den hættetrøje, som opfylder dit behov.

Du finder et udvalg af mange forskellige farver, ligesom vi tilbyder sweatshirts både med og uden tryk.

sweatshirts i let materiale til træning

Hos Fitland.dk finder du også sweatshirts fremstillet i en blanding af polyester og bomuld, der giver dig den perfekte hættetrøje til træningsbrug.

Kombinationen af bomuld og polyester betyder, at trøjen både er blød og komfortabel, men samtidig er den svedtransporterende. Dermed bliver den ikke våd under intens træning i samme grad som en almindelig sweatshirt fremstillet af bomuld. 

Du finder både sweatshirts med og uden hætte, og det er ofte en smagssag med hensyn til komfort og udseende, om man vælger en trøje med eller uden hætte.

Sweatshirtsne til træningsbrug kommer fra mærker som Peak Performance, Under Armour og andre store mærker. Trøjerne findes både til mænd og kvinder. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen