Handsker

Hos Fitland.dk finder du alt indenfor handsker til træning. Vi tilbyder handsker til både børn og voksne samt til alle sportsgrene. Vi forhandler handsker af højeste kvalitet til fodbold, cykling, fitness, vintersport og meget mere. Sortér handskerne efter popularitet eller brand med filtrene herunder. 

Nogle bruger dem for grebet skyld, andre for at skåne hænderne, nogle tredje for at skåne modstanderen og nogle fjerde for at holde varmen. Grunden til at bruge et par handsker er mange, og hos Fitland.dk finder du handsker til ethvert behov. 

Vi forhandler handsker og luffer til både børn og voksne, og du finder handsker til enhver sportsgren, hvor de kan være nødvendige. Vi forhandler handsker fra mærker som Casall, Gripgrab, Hestra, nike og mange flere af de største producenter af sprtsprodukter. Desuden finder du handsker til sportsgrene som fitness, fodbold, cykling, skisport og mange flere sportsgrene.

Bevar pæne hænder under fitnesstræningen

Når du træner med vægte ønske du det bedste greb på stangen og håndvægtene. Derfor er der lavet et specielt grip på vægtstænger og håndvægte. Men det har en bagside. Man får nemlig ofte hurtigt hård hud i håndfladerne, når man holder fast om det specielle greb.

Med et par fitnesshandsker undgår du hård hud i håndfladerne, og du kan dermed bevare pæne hænder, selvom du ofte løfter vægte. Desuden mister du ikke grebet på vægtstænger og håndvægte, selvom du bruger handsker.

De fleste handsker er nemlig udstyret med grebsikkert stof i håndfladerne, så du bevarer den gode styrke i grebet, og du kan derfor løfte de samme kilo med handsker, som du kunne uden. 

Varme handsker til fodbold, skisport, løb og mere

Hos Fitland.dk finder du et forskelligt udvalg af varme handsker. Vi har handsker fra Nike og Adidas til fodbold, men handskerne bruges også af løbere, cykelryttere og andre, der ønsker en handske, der kan bruges til det hele. Handskerne kan også bruges som almindelige hverdagshandsker. 

Derudover finder du også almindelige luffer og fingervanter, som vi kender dem. De findes i både voksen- og børnestørrelser. Oftest bruges hanskerne til dagligt brug om vinteren og til vintersport som ski, snowboard, langrend og andet. 

Cykelhandsker forhindrer sovende hænder

Har du nogensinde oplevet den ubehagelige sovende, summende følelse, man får i hænderne, når man cykler i længere tid? Så bør du købe et par cykelhandsker.

Køb cykelhandsker produceret med gelpuder ved særligt udsatte områder på hånden, og de mange bump og rystelser man får i hænderne via cyklens styr, undgåes.

Samtidig har cykelhandsker den effekt ved styrt, at de beskytter hænderne mod at blive flænset op af asfalten.

Hos Fitland.dk forhandler vi både landevejscykelhandsker og mountainbikecykelhandsker, og de findes både til sommer og til vinter. Sommercykelhandsker er oftest fremstillet i let og åndbart materialet, og handskerne er uden fingre. Vintercykelhandskerne er derimod produceret med fingre og i tykkere stof, der samtidig er vand- og vindtæt. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen