Hættetrøjer

Mangler du en hættetrøje til træningsbrug eller hverdagsbrug? Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af hættetrøjer fra brands som Nike, Adidas, Under Armour og mange andre. Sortér produkterne på siden efter brand ved hjælp af filtrene herunder. 

Hos Fitland.dk finder du hættetrøjer til både børn og voksne og fra de største brands som Nike, Adidas, Under Armour, Hummel og mange andre. Du finder hættetrøjer til både hverdagsbrug og træningsbrug her på siden. 

Fitland.dk forhandler hættetrøjer fremstillet i forskellige materialer og med forskellige kvaliteter, der afhænger af, hvad du skal bruge hættetrøjen til. 

Udover hættetrøjer finder du også træningsbukser, sneakers og meget andet træningstøj her på siden.

Lækre hættetrøjer til hverdagsbrug

Hos Fitland.dk finder du en lang række hættetrøjer til hverdagsbrug fra Nike og Adidas. Trøjerne er fremstillet i blødt bomuld, der giver dig en perfekt komfort. Det bløde stof og den gode komfort er grunden til, at så mange bruger trøjerne til dagligt.

Trøjerne findes både med og uden lynlås, så du kan vælge netop den hættetrøje, som opfylder dit behov.

Du finder et udvalg af mange forskellige farver, ligesom vi tilbyder hættetrøjer både med og uden tryk.

Hættetrøjer i let materiale til træning

Hos Fitland.dk finder du også hættetrøjer fremstillet i en blanding af polyester og bomuld, der giver dig den perfekte hættetrøje til træningsbrug.

Kombinationen af bomuld og polyester betyder, at trøjen både er blød og komfortabel, men samtidig er den svedtransporterende. Dermed bliver den ikke våd under intens træning i samme grad som en almindelig hættetrøje fremstillet af bomuld. 

Hættetrøjerne til træningsbrug kommer fra mærker som Peak Performance, Under Armour og andre store mærker. Trøjerne findes både til mænd og kvinder. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen