Bukser

Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af træningsbukser til brug indenfor crossfit, løb, træning i fitnesscenter og meget mere. Vi forhandler bukser til træning fra mærker som Gasp, Better Bodies, Nike, Adidas og mange flere. Sortér bukserne efter dit favoritmærke ved hjælp af filtrene herunder. 

Rigtig mange træningsentusiaster træner i lange bukser. Især i de kolde vintermåneder, hvor det er for koldt at træne i shorts. Det er derfor lækkert at have et par gode træningsbukser som en del af garderoben. 

Hos Fitland.dk finder du både tætsiddende tights, der giver enorm bevægelighed, samt et stort udvalg af lækre, løse modeller, der også fungerer perfekt til træningen.

Tights til træning og afslapning

Tætsiddende tights er det oplagte valg til de fleste former for træning i motionscenteret. Med et par fitnesstights opnår du en række fordele som fuld bevægelsesfrihed, fantastisk komfort og svedtransporterende stof, der holder dig tør og varm.

Med de rigtige træningstights vil du føle dig godt tilpas under træningen, og du kan koncentrere dig fuldt ud om det, du er der for. Tights er lavet med flade syninger, så du undgår hudirritation og gravesår, og det svedtransporterende stof sørger for, at du holdes tør, uanset om du træner hårdt eller med lav intensitet.

Tights laves samtidig med kompression, hvilket betyder, at blodcirkulationen i benene optimeres. Det giver dig samtidig en bedre restitution. Derfor kan du også med fordel bruge tights til afslapning.

Løse bukser med bevægelighed

Er du mere til et par løse træningsbukser, har Fitland.dk også et bredt udvalg af moderne træningsbukser i et løst design og af høj kvalitet. 

De løse træningsbukser kan bruges til lidt af hvert. De giver dig både et smart look i træningscenteret, men samtidig er de perfekte til en hjemmedag i afslapningens tegn. 

Bukserne er oftest fremstillet i bløde materialer, og samtidig er bukserne lette og strækbare, hvilket giver dig den bedste komfort både under træning og afslapning. Det strækbare materiale betyder samtidig, at bukserne kan bruges til de fleste fitnessformer. Så om du dyrker styrketræning eller zumba er underordnet. De løse fitnessbukser kan bruges til det hele.

Bukserne findes også i et kraftigere bomuldsmateriale, der især egner sig til vinterens træning på grund af den højere varme i bukserne. 

Hos Fitland.dk finder du alt indenfor træningstøj. Udover træningsbukser forhandler vi træningstoppe, træningssko og meget mere. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen