Strømper

Et par gode strømper sørger for at give dig den bedste komfort til fødderne under al slags træning. Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af strømper til træningsbrug. Vi forhandler løbestrømper, cykelstrømper, kompressionsstrømper og meget mere. Du kan sortere strømperne efter dit favoritmærke ved hjælp af filtrene herunder. 

Ønsker du at opgradere de klassiske tennissokker til et par kvalitetstræningsstrømper? Hos Fitland.dk tilbyder vi strømper til dig, der ønsker ekstra komfort på løbeturen og til træningen og samtidig vil skabe de bedste forhold for dine fødder i skoene.

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af forskellige typer strømper til træning. Vi forhandler trænignsstrømper af høj kvalitet til både herrer og damer. Vælg mellem træningsstrømper fra de største brands som Newline, Asics, Falke og mange flere. 

Træningsstrømper i de rigtige materialer

Man bør ikke undervurdere effekten af strømper i gode materialer. De sikrer dig nemlig mod vabler og andre irritationer i træningsskoene.

Strømper til træning er fremstillet i lette, åndbare, svedtransporterende materialer. Det betyder, at dine fødder ikke koger over i træningsskoene. Med de åndbare materialer kan dine fødder få luft, og samtidig er det svedtransporterende element med til at sikre, at dine fødder holdes tørre. Sved transporteres nemlig væk fra fødderne, og du undgår våde fødder, som ellers kan give dig både vabler og gnidninger i skoene. 

Samtidig er strømper til træning fremstillet med et minimalt antal af syninger, som derfor heller ikke vil give dig irritationer i skoene. 

Samtidig er træningsstrømper fremstillet med en anatomisk pasform. Det betyder, at de passer perfekt efter en fod. Dermed vil strømpen ikke klumpe sig sammen forskellige steder i skoen. 

Træningsstrømper med og uden kompression

Hos Fitland.dk forhandler vi både strømper med og uden kompression. De fleste korte strømper er uden kompression, mens de fleste lange strømper er med kompression. 

Kompressionsstrømper virker ved, at man med tætsiddende tøj presser muskler sammen for på den måde at sikre et bedre blodomløb i de komprimerede muskler. Det betyder, at blodet løber hurtigere rundt i kroppen og musklerne, og det tilføjer dermed hurtigere ilt og nærringsstoffer til musklerne. Samtidig transporterer blodet hurtigere affaldsstoffer som mælkesyre væk fra musklerne. Netop mælkesyre vil ofte få dig til at sænke intensiteten, hvis ophobningen bliver for stor. 

Det tætsiddende tøj minimerer samtidig vibrationer i musklerne, som ellers giver træthed. Dermed reduceres trætheden altså også under træning. 

Det kan derfor være en god idé at overveje at bruge kompressionsstrømper.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen