Fodboldtøj

Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af fodboldtøj og fodboldsæt til både børn og voksne. Vi forhandler både billigt fodboldtøj og fodboldtøj af højeste kvalitet fra topproducenter som Nike og Adidas. Uanset hvilket fodboldtøj du søger, finder du det her på siden. 

spar 25% emærket

Fodboldsæt til børn og voksne

Uanset om du søger fodboldtøj til dine egne træninspas, eller om du søger den nyeste fodboldtrøje fra holdet, du hepper på i weekenden, så finder du det hos Fitland.dk. Her på siden har vi alt indenfor fodboldudstyr til både børn og voksne og kvinder og mænd. 

Udover fodbolde og fodboldstøvler, finder du hos Fitland.dk fodboldtøj fra Nike, Adidas, Hummel, Under Armour og mange flere stærke brands. Vi sælger de nyeste spilletrøjer fra FC Barcelona, Manchester United, Juventus, Bayern München og alle de andre store klubber. 

Det rigtige fodboldtøj løfter dit spil

Der er ingen tvivl om, at træningstøjet har betydning for spillet på banen. Med det rigtige træningstøj kan man koncentrere sig om dét, det i virkeligheden handler om. Nemlig spillet på banen.

Bag alt moderne fodboldtøj findes en række udviklede teknologier, der skal sørge for, at du føler dig godt tilpas i tøjet. Vælger du derimod forkert træningstøj til fodbold, vil du hurtigt komme til at føle dig utilpas og bruge energien på noget andet end spillet indenfor kridtstregerne. 

Skal du bruge træningstøj til fodbold, anbefales det af producenter og eksperter i fremstilling af fodboldtøj, at man bruger tøj fremstilles i polyester. Denne type tøj har en række fordele. Den primære årsag til, at det anbefales at bruge polyester, er materialets svedtransporterende effekt. Det transporterer sved væk fra kroppen og sørger samtidig for, at tøjet forbliver åndbart, således kroppen ikke overopheder under træning. Samtidig holdes kroppen tør, så du ikke bliver våd og kølig under et træningspas. 

Søger du i stedet tætsiddende fodboldtøj eller hele fodboldsæt, bruger de fleste producenter materialet elastan. Materialer giver dig både bevægelighed og et tætsiddende look. Fælles for elastan og polyester er, at begge materialer er utroligt lette, og det giver derfor dig som fodboldspiller den bedste komfort i tøjet. 

Hos Fitland.dk forhandler vi også fodboldtøj og fodboldsæt fremstillet af bomuld, men denne type tøj anbefales til brug i hverdagen.

Det populære mærke som Hummel Fodboldtøj har vi selvfølgelig også til dig ud over Træningsjakker og træningstøj fra Nike. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen