Golf

Mangler du nyt golfudstyr? Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af golftøj til alle tider af året. Vi forhandler golftøj af høj kvalitet fra mærker som Wilson og Helly Hansen. Du kan sortere tøjet efter køn, brand og pris ved hjælp af filtrene herunder. 

Som golfspiller ved du, at golftøj ikke bare er golftøj. En lang række kvaliteter og features kræves af golftøjet, fordi man som spiller udsættes for mange typer vejr og forhold. Derfor sættes der også store krav til udstyret som golfspiller.

Hos Fitland.dk finder du golftøj til at alle sæsoner, og du finder golftøj af højeste kvalitet til både kvinder og mænd.

Golftøj i de bedste materialer

Svedtransporterende og åndbart materiale

Når du køber golftøj, er det vigtigt, at tøjet er lavet i et svedtranporterende og åndbart materiale. Det hjælper med at holde dig tør under spillet. Især ved udendørs træning kan er en tør krop vigtigt, da en fugtig krop let bliver kold. Golftøj er ligeledes hurtigtørrende og bliver derfor ikke vådt og tungt efter kort tids træning.

Lette materialer

Dit golftøj skal helst være fremstillet i lette materialer, og samtidig skal tøjet helst være strækbart. Det giver dig den maksimale bevægelsesfrihed under spillet. Når du bevæger dig i mange forskellige positioner under golf, er det vigtigt, at tøjet ikke begrænser dig. Derfor skal tøjet være let, strækbart og komfortabelt, så du opnår det bedste sving.

Flade syninger og en velsiddende pasform

Golftøj med flade syninger minimerer risikoen for irriterende og ubehagelige gnavesår og gnidninger markant. Det er derfor vigtigt at vælge golftøj med flade syninger.

Golftøj til al slags vejr

Som golfspiller bliver du udsat for al slags vejr, og du skal derfor have tøj, der passer til alle dele af året. Hos Fitland.dk finder du både polo t-shirts, shorts, lange bukser, trøjer og jakker. Dermed har du mulighed for at sikre dig de bedste forhold.

Desuden finder du tøj fremstillet i vindtæt materialer, der gør sig godt på åbne arealer på golfbanen, hvor du udsættes for vind. 

Golftøj er fritidstøj

Det meste golftøj er af høj kvalitet, og man bliver derfor hurtigt afhængig af de bløde, lette og komfortable materialer. Derfor fungerer golftøj også godt som fritidstøj.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen