Tights

Mangler du et par tights, du kan bruge til træning, løb og afslapning? Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af tights fra brands som Nike, Under Armour, Skins og mange andre. Du kan sortere produkterne efter dit favoritbrand ved hjælp af filtrene herunder. 

Rigtig mange træningsentusiaster træner i lange tights. Især i de kolde vintermåneder, hvor det er for koldt at træne i shorts. Det er derfor lækkert at have et par gode tights eller tights som en del af garderoben. 

Hos Fitland.dk finder du både tætsiddende tights, der giver enorm bevægelighed, samt et stort udvalg af lækre, løse træningsbukser, der også fungerer perfekt til træningen.

Udover tights finder du hos Fitland.dk træningsshorts, du kan have på over dine tights, hættetrøjer, trænings-t-shirts og meget mere. Du kan navigere mellem de forskellige kategorier indenfor træning ved hjælp af menuen i venstre side. 

Tights til træning og afslapning

Tætsiddende tights er det oplagte valg til de fleste former for træning i motionscenteret. Med et par fitnesstights opnår du en række fordele som fuld bevægelsesfrihed, fantastisk komfort og svedtransporterende stof, der holder dig tør og varm.

Med de rigtige træningstights vil du føle dig godt tilpas under træningen, og du kan koncentrere dig fuldt ud om det, du er der for. Tights er lavet med flade syninger, så du undgår hudirritation og gravesår, og det svedtransporterende stof sørger for, at du holdes tør, uanset om du træner hårdt eller med lav intensitet.

Et par træningstights kan desuden bruges til al slags sport. Så står der løb, cykling eller crossfit på træningsprogrammet en enkelt dag, så kan tights heldigvis også bruges til det.

Desuden bruger mange tights til afslapning på grund af den høje komfort, og vælger du et par tights med kompression har det faktisk også betydning for din restitution.

Tights med kompression

Kompressionstights virker ved, at man med tætsiddende tights presser musklerne sammen for på den måde at sikre et bedre blodomløb i de komprimerede muskler. Det betyder, at blodet løber hurtigere rundt i kroppen og musklerne, og det tilføjer dermed hurtigere ilt og nærringsstoffer til musklerne. Samtidig transporterer blodet hurtigere affaldsstoffer som mælkesyre væk fra musklerne. Netop mælkesyre vil ofte få dig til at sænke intensiteten, hvis ophobningen bliver for stor. 

Det tætsiddende tøj minimerer samtidig vibrationer i musklerne, som ellers giver træthed. Dermed reduceres trætheden altså også under træning. 

Det er typisk under konditionstræning, hvor pulsen er høj, at man får mest gavn af kompressionstøj. Som eksempelvis løber, cykelrytter, crossfitter kan man opnå stor gavn af kompression. Samtidig har det den effekt, at det holder kroppen varm under træning.

Desuden restituerer kroppen bedre, hvis man gør brug af kompression under træning, fordi kroppen skilder sig af med flere affaldsstoffer. Men mange bruger også kompressionstøj efter træning, fordi det har en gavnlig effekt på træningen. 

Tights til mænd og kvinder

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af tights til både mænd og kvinder. Vi forhandler tights med forskellige mønstre og farver, så du kan finde et par, der passer netop til dit træningsoutfit. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen