Styrketræning

Leder du efter redskaber til styrketræningen derhjemme? Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af træningsredskaber til styrketræning. Her på siden finder du blandt andet vægtstænger, vægtskiver, håndvægte, racks, kettlebells og meget andet udstyr. Du kan sortere udstyret efter dit favoritbrand ved hjælp af filteret herunder.

spar 36%
spar 1%
spar 54%

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af træningsudstyr til styrketræning. Ønsker du at bygge nogle ekstra kilo på kroppen i form af muskler, så finder du her på siden en lang række redskaber, som kan hjælp dig godt på vej mod den flotte krop.

Hos Fitland.dk finder du en lang række træningsredskaber til styrketræning, som passer perfekt ind i træningsrummet derhjemme. Og faktisk kan du med ganske få vægtstænger eller håndvægte træne det meste af kroppen. Her hos Fitland.dk finder du både vægtstænger, vægtskiver, håndvægte, kettlebells, racks og meget andet, som du kan bruge til styrketræning derhjemme. 

Udover redskaber til styrketræning finder du hos Fitland.dk også en række andre træningsredskaber. Supplér eksempelvis styrketræningen med cardiotræning med bokseudstyr eller sjippetov. Her på siden finder du også foamrollers og massagebolde til opvarming og massage efter træning. Lige meget hvad du søger til hjemmetræningen eller træningsrummet, så finder du det hos Fitland.dk. Du kan med fordel bruge sidens søgefelt i øverste venstre hjørne til at finde de produkter, som du står og mangler til træningen. 

Stærkere og større muskler med få redskaber

Faktisk kan du træne det meste af kroppen med ganske få træningsredskaber. Køb eksempelvis en vægtstang med vægtskiver. Med det udstyr kan du træne bryst, arme, ryg, ben, skuldrer og andre muskelgrupper. Mulighederne er mange, og på Google kan du finde inspiration til øvelser.

Det samme gør sig gældende med håndvægte og kettlebells. Håndvægte kan nemlig bruges til meget mere end blot at træne arme. Træn også ryg, ben, skuldrer og bryst med håndvægte.

Ønsker du at træne ben, er det en stor fordel at investere i et rack. Med et rack kan du lægge stangen i den højde, som du ønsker, mens du fylder vægte på stangen. Dermed kan du tage stangen på ryggen ved at løfte den ud fra racket.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen