Træningshandsker

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af handsker til styrketræning. Vi forhandler handsker til både herrer og damer. Her på siden finder du handsker fra de stærkeste producenter indenfor træningsudstyr. Du kan sortere handskerne efter dit favoritbrand ved hjælp af filtrene herunder. 

Rigtig mange tager de mange ture i fitnesscenteret for at få en pænere krop. Men det er ikke alle kropsdele, der nødvendigvis bliver pænere af anstrengelserne i træningscenteret. Regelmæssig træning med vægte giver ofte grimme hænder, eller rettere sagt håndflader. 

Hvis man løfter på vægtstænger, håndvægte, kettlebells eller andet træningsudstyr uden handsker, vil man hurtigt få hård hud i håndfladerne. Faktisk er det meget belejlig, fordi det beskytter dig mod vabler i hænderne. Men det hårde hud er bestemt ikke en kønt syn. Du kan undgå de grimme hænder med et par træningshandsker fra Fitland.dk.

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af handsker til styrketræning. Vi forhandler træningshandsker til både herrer og damer. Her på siden finder du handsker fra de stærkeste producenter indenfor træningsudstyr. 

Udover træningshandsker finder du hos Fitland.dk også træningstøj, træningstilbehør og træningssko. Lige meget hvad du søger til træningen, finder du det hos Fitland.dk, der har samlet alt indenfor træning på den samme side. Du kan med fordel bruge sidens søgefelt i øverste venstre hjørne til at finde de produkter, du søger. 

Bevar pæne hænder under fitnesstræningen

Når du træner med vægte ønske du det bedste treb på stangen og håndvægtene. Derfor er der lavet et specielt grip på vægtstænger og håndvægte. Men det har en bagside. Man får nemlig ofte hurtigt hård hud i håndfladerne, når man holder fast om det specielle greb.

Med et par fitnesshandsker undgår du hård hud i håndfladerne, og du kan dermed bevare pæne hænder, selvom du ofte løfter vægte. Desuden mister du ikke grebet på vægtstænger og håndvægte, selvom du bruger handsker.

De fleste handsker er nemlig udstyret med grebsikkert stof eller skind i håndfladerne, så du bevarer den gode styrke i grebet, og du kan derfor løfte de samme kilo med handsker, som du kunne uden. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen