Løb

Der findes en lang række af udstyr og gadgets, som kan hjælpe dig på løbeturen. Hos Fitland.dk har vi samlet et stort udvalg af udstyr til løbetræning. Du finder blandt andet pandelamper, væskebælter, telefonholdere, pulsure og meget mere hos Fitland.dk. 

spar 17% emærket

Du finder både løbeudstyr, som du kan tage med dig ud på løbeturen, men Fitland.dk forhandler også løberedskaber, som du kan bruge til eksempelvis opvarmning inden løbeturen, eller til koordinationsøvelser på græsplænen. Det kan også være, at du ønsker at løbe interval, og til det tilbyder Fitland.dk redskaber, der kan hjælpe dig. 

Udover udstyr til løbeturen finder du hos Fitland.dk og løbeskopulsuresolbriller, et stort udvalg af løbetøj og meget andet. Uanset hvad du søger som løber, finder du det hos Fitland.dk. Brug søgefeltet i sidens øverste venstre hjørne til at søge efter de produkter, som du lige står og mangler. 

Pandelamper, løbebælter, skridttællere og meget andet

Løb har udviklet sig til at være mere end den klassiske tur på landevejen. Det er netop det gode ved løb, for det er svært at sætte grænser for, hvor og hvornår man kan løbe en tur. Løber du eksempelvis om aftenen kan det være bekvemt med en pandelampe, så du kan se vejen, og især huller, sten, og hvad men ellers kan risikere at løbe ind i. Pandelampen kan også bruges til natteløb eller løb i skoven om aftenen. Med en kraftig lyskegle er det nemt at se ruten foran sig. 

Fitland.dk forhandler også løbebælter og væskebælter, som kan være gode at have med på de længere løbeture. I bælterne kan man opbevare energibarer og vand i de små beholdere. Samtidig kan man også have telefon og nøgler i nogle af løbebælterne. 

Derudover forhandler vi også kegler og stiger, som du kan bruge til spurttræning, intervaltræning og koordinationstræning. På den måde kan du skabe adspredelse i dit løb og din træning, hvilket også er gavnligt for kroppen. 

Desuden forhandler Fitland.dk også telefonholdere, skridttællere, faldskærme til at give modstand, lygter, armbånd og meget andet udstyr til løbeturen. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen