Tasker

Mangler du en taske til træning, dagligdagsbrug eller et andet formål? Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af forskellige tasker, så uanset formålet finder du en taske, der passer. Du kan sortere taskerne efter dit favoritbrand ved hjælp af filtrene herunder. 

spar 67% emærket
spar 50% emærket

Mangler du en fed taske til fitnesstræningen eller fodboldtræningen? En lækker tasker kan opbevare dit træningsudstyr, og samtidig er der gjort plads til mindre genstande.

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af forskellige tasker til mange forskellige formål. Størstedelen af taskerne her på siden er sportstasker, der egner sig perfekt til træning. Derudover finder du også net, rygsække, rejsetasker, kufferter og mange andre modeller.

Udover tasker forhandler Fitland.dk også træningstøj, træningssko, træningsudstyr og meget andet til træningsentusiasten. Du kan med fordel bruge sidens søgefelt i øverste venstre hjørne til at finde de produkter, som du søger til træningen. 

Tasker til forskellige formål

Langt størstedelen af taskerne hos Fitland.dk egner sig godt til træningsbrug på grund af deres gode størrelse. Der er netop plads til alt det, man behøver til træningen. Sko, håndklæde, træningstøj og ekstra træningsudstyr passer ned i de fleste tasker, men der findes også mindre og større tasker her på siden alt efter, hvor meget træningsudstyr man typisk har med i tasken.

Det er derfor en god idé at overveje, hvad tasken skal bruges til, og hvor meget plads du skal bruge. Ud fra det kan du nemlig vælge, hvor stor tasken skal være. 

De fleste træningstasker fremstilles desuden med et sporty design, der fuldender dit look, når du er på vej til træningen. På siden af taskerne eller i taskernes ender er der desuden ofte mindre rum, hvori man kan opbevare værdigenstande, nøgle og andre små genstande. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen