Notice: Constant HTTP_CSS_PATH already defined in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 28

Notice: Constant HTTP_IMAGES_PATH already defined in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 29

Notice: Constant HTTP_JS_PATH already defined in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 30

Notice: Constant HTTP_CSS_PATH_ADMIN already defined in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 32

Notice: Constant HTTP_IMAGES_PATH_ADMIN already defined in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 33

Notice: Constant HTTP_JS_PATH_ADMIN already defined in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 34

Notice: Undefined index: HTTP_USER_AGENT in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 40

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_USER_AGENT

Filename: config/config.php

Line Number: 40

Boksning - Find alt indenfor bokseudstyr hos Fitland.dk

Boksning

Søger du bokseudstyr til træningscenteret eller til hjemmetræningen? Hos Fitland.dk forhandler vi et stort udvalg indenfor bokseudstyr. Vi forhandler mærker som Reebok, Abilica og Everlast. Ønsker du bokseudstyr fra et bestemt brand, kan du sortere produkterne herefter ved hjælp af filtrene herunder. 

Boksetræning er en af de meste effektive og intensive træningsformer, du kan udsætte dig selv for. Ønsker du derfor en effektiv træningform, som du kan udføre i hjemmet, så er boksning det rette valg. Det kræver kun enkelte træningsredskaber, og så er du klar til gå i gang.

Hos Fitland.dk sælger vi et bredt udvalg af bokseudstyr, som du både kan tage med dig til træningen i træningscenteret, eller som du kan bruge til boksetræningen derhjemme. Vi forhandler bokseudstyr fra mærker som Reebok, Abilica og Everlast.

Udover udstyr til boksetræning forhandler Fitland.dk også sjippetovestyrketræningsredskaberløbeudstyr og meget andet, der kan optimere din boksetræning. Du kan vælge mellem de forskellige kategorier indenfor træningsudstyr ved hjælp af menuen i venstre side. 

Beskyttelse, boksehandsker og andet udstyr

Det første man vil investere i, når man skal i gang med boksetræningen er et par boksehandsker. Men der er forskel på typerne af boksehandsker. Alle boksehandsker har til formål at beskytte dine hænder og dine modstandere. På den måde ødelægger du ikke din hånd ved at slå på sandsække eller ved sparring. 

Vil du træne derhjemme med boksning på en sandsæk skal du have et par boksehandsker, hvor polstringen er tyndere end på andre boksehandsker. Derfor kan du heller ikke bruge denne type boksehandsker til sparring. Boksehandsker til sparring er tykkere polstret.

Hos Fitland.dk finder du også tandbeskyttere, som du kan forme efter netop dit tandaftryk. 

Forskellige typer af boksepuder og bolde

Man kan lave forskellige typer af træning indenfor boksning. Hos Fitland.dk forhandler vi de klassiske tunge sandsække, der kan klare kraftige, hårde og dybe slag.

Desuden forhandler vi små boksebolde, der kræver hurtigere hænder og højere intensitet. Derudover forhandler vi slagpuder til både boksetræning og MMA-træning.

Uanset hvad du søger til boksetræning eller MMA-træning, finder du det hos Fitland.dk

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen