Træningsmaskiner

Mangler du træningsmaskiner til træningsrummet derhjemme, finder du hos Fitland.dk et stort udvalg af forskellige maskiner til styrketræning og konditionstræning. Vi forhandler alt til træning, og du kan sortere produkterne efter popularitet eller pris ved hjælp af filtrene herunder. 

spar 27%
spar 5%
spar 1%

I en travl hverdag, hvor der ikke altid er tid til at få presset en cykeltur eller en tur i fitnesscenteret ind i programmet, kan det være en stor fordel med en hjemmetræningsrum, så træningen hurtigt kan overstås derhjemme. Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af træningsudstyr, der er perfekt til hjemmetræningen.

Her på siden finder du et stort udvalg af træningsmaskiner, der er perfekt til træningsrummet derhjemme. Hos Fitland.dk finder du træningsmaskiner, der passer til dit behov alt efter, om du ønsker at styrke dine muskler eller din kondition. Hos Fitland.dk finder du træningsmaskiner til begge fokusområder. 

Udover træningsmaskiner finder du hos Fitland.dk også meget andet træningsudstyr, der er perfekt til hjemmetræning. Find eksempelvis håndvægte, vægtstænger, kettlebells, squatracks og meget andet udstyr til styrketræning hos Fitland.dk. Lige meget hvad du skal bruge til hjemmetræningen, finder du det hos Fitland.dk, der har samlet alt inden for træning. Du kan med fordel bruge sidens søgefelt i øverste venstre hjørne til at søge efter de produkter, som du mangler. 

Træningsmaskiner til styrketræning og kredsløbstræning

Man inddeler som hovedregel træningsmaskiner i to kategorier: maskiner til styrketræning og maskiner til kredsløbstræning / cardiotræning. Der er altså nogle maskiner, der bruges til at bygge muskler, mens andre maskiner bruges til at forbedre konditionen. Træningsmaskiner til styrketræning kaldes også homegym. 

Træningsmaskiner til styrketræning / homegym er ofte et større setup, som du kan bruge til træning af flere muskelgrupper i kroppen. Oftest findes den med en pres-funktion, der bruges til at styrke bryst og skulder, samt en træk funktion, der bruges til at træne ryggen. Derudover kan den også bruges til træning af arme.

Træningsmaskiner til konditionstræning er løbebånd, romaskiner, spinningscykler, crosstrainer og mange andre maskiner. Disse maskiner forbedrer din kondition, og du kan bruge dem uanset, hvor dårligt vejret er. De er nemme at gå til, og du kan supplere dine cykelture eller løbeture med en sådan maskine, hvis du ønsker noget adspredelse i din træning. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen