Foamrollers

Leder du efter træningsudstyr, som du kan bruge til restitution eller opvarmning? Hos Fitland.dk forhandler vi et bredt udvalg af massageapperater som foamrollers, massagebolde og meget andet. Du kan sortere produkterne efter popularitet ved hjælp af filtrene herunder. 

Ømme muskler og led efter en hård uges træning kan være utroligt pinefuldt, og det kan samtidig sætte en stopper for din træning. Men hvem har lyst til at hoppe en træning over, hvis man er inde i et godt flow? Nej, det har ingen rigtig lyst til. 

Hos Fitland.dk sælger vi en række massage-produkter og andet tilbehør, som kan løsne dine muskler op, så du ikke behøver at springe over træningen. Vi tilbyder også produkter, der kan trykke bestemte steder på kroppen, hvor du oplever ømhed i muskler eller lede. Det er perfekt til både restitution og opvarmning inden en træning. 

Udover foamrollers og massagebolde forhandler Fitland.dk også træningselastikker, salver, balancebræt og meget andet. Du finder de forskellige kategorier indenfor træningsudstyr i menuen i venstre side. 

Foamrollere og massagebolde

Foamrollere og massagebolde er blevet utroligt populære blandt topatleter og træningsentusiaster. Med de simple redskaber kan man selv løsne op i musklerne både inden en træning og efter en træning. Hvad der ellers vil kunne koste behandling hos en professionel massør, kan du i stedet selv klare til en vis grad.

Med foamrollere og massagebolde kan du opnå en række fordele. Nedsat muskelømhed, hurtigere restitution, skadeforebyggende, øget kropsbevidsthed og øget mobilitet er blandt fordelene ved massage-apparaterne. 

Foamrollere kan især bruges til de store muskelgrupper, fordi den rammer større dele af kroppen på en gang. Med simple øvelser kan du selv massere hele kroppen med en foamroller. De små massagebolde rammer mere specifikke områder, hvis du har et bestemt punkt på kroppen, hvor du ønsker massage.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen