Sjippetov

Sjippetov er perfekte til et sjovt og intents træningspas. Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af sjippetov, som både kan bruges til træning og til leg. På siden finder du både almindelige sjippetov samt tungere speedropes.

Træning med sjippetov er en af de mest effektive træningsmetoder, der båder giver dig en høj forbrænding af fedt, og samtidig opnår du en høj kondition ved træning med sjippetov. Og så er det tilmed sjovt at træne med sjippetov, fordi det leder tankerne tilbage på barndommen. 

Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af forskellige sjippetov, som egner sig særligt godt til træning. Sjippetov er et effektivt træningsredskab perfekt til hjemmetræningen. Det kan bruges stort set over alt, og det fylder ingen ting. Derfor kan du også tage sjippetov med på ferien, fordi det er nemt at have med i tasken. 

Supplér din normale træning med sjippetov og opnå en række fordele. Du kan eksempelvis sjippe efter den ugentlige løbetur eller cykeltur, hvis du vil have en mere alsidig træning. 

Udover sjippetov finder du hos Fitland.dk også en række andre produkter, som er perfekt til træningen derhjemme. Vi forhandler blandt andet kettlebells, hulahopringe, yogamåtter, foamrollers og meget andet. Du kan med fordel bruge sidens søgefelt i øverste venstre hjørne til at søge efter de produkter, som du søger. 

Styrk muskler og kondition med sjippetov

Træning med sjippetov har en række fordele, fordi man aktiverer hele kroppen under træningen. Derfor kan du ved sjipning opnår bedre koordination, balance, hurtighed, smidighed, fodarbejde, udholdenhed og styrke. 

Sjippetov findes i forskellige varianter alt efter, hvad de skal bruges til. Klassiske lette sjippetov egner sig bedst til leg, fordi man ikke kan slå sig på dem. Mens sjippetov til træning ofte er tungere og består af en tynd stålwire.

Med et tungere sjippetov kan du sjippe hurtigere, og det ofte lettere at sjippe med et tungere sjippetov. Derudover findes der også sjippetov med tungere håndtag. Det egner sig godt, hvis du også vil træne overkroppens muskler. Skuldrer og arme bliver nemlig hurtigere trætte af træning med tungere håndtag.

Når du vælger sjippetov er det derfor vigtigt at vælge et sjippetov, som passer til dit formål. Nogle er designet til speed, imens nogle er alsidige, og andre fokuserer mere på muskelstyrke. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen