Ketchers

Mangler du ny ketcher til din ketchersport? Hos Fitland.dk forhandler vi ketchers til badminton, tennis og squash. Vi forhandler et bredt udvalg af ketchers er højeste kvalitet samt billige ketchers. Men tag ikke fejl af prisen, for en billig ketcher kan sagtens levere et godt resultat. Du kan sortere vores ketchers efter dit ynglingsbrand ved hjælp af filtrene herunder. 

Hos Fitland.dk tilbyder vi ketchers til alle sportsgrene og til alle niveauer. Der er de seneste år sket en stor udvikling indenfor udvikling af ketchers til både badminton, tennis og squash. Fælles for de tre typer ketchers er, at materialerne er blevet meget lettere, og præcisionen er blevet en hel del bedre.

Der er derfor noget at hente, når man skal investere i ny ketcher. Med den rigtige ketcher kan du forbedre præstationerne på banen. Her på siden finder du ketchers i forskellige prisklasser og ketchers til både den øvede spiller og til nybegynderen. 

Udover ketchers til badminton, tennis og squash, forhandler Fitland.dk også bolde, shorts, t-shirts og meget andet, som du kan få brug for indenfor banens streger. Du kan bruge søgefeltet i sidens øverste højre hjørne til at søge efter netop de produkter, som du står og mangler til træningen eller kamp.

Vælg den rigtige badmintonketcher

Når du er på udkig efter ny badmintonketcher skal du vælge efter ketcherens vægt, vægtbalance og skaftets fleksibilitet. De tre elementer varierer nemlig efter niveau og spillestil.

Vægt: Hovedreglen er, at jo mere rutineret en spiller du er, jo lettere en ketcher kan du spille med. Er du derfor helt ny indenfor sporten, bør du vælge en lidt tungere badmintonketcher. 

Vægtbalance: Vægtbalance varierer efter spillestil. Det handler ganske enkelt om, hvor ketcheren er tungest. Er du en hårdslående spiller, bør du vælge en ketcher med et tungere hoved. En ketcher med ligevægt er god til allround spilleren. Og en ketcher med let hoved passer bedst til den tekniske spiller, der bruger håndledet meget. 

Fleksibilitet: En tommelfingerregel er, at som nybegynder bør man spille med en fleksibel ketcher, mens man som øvet bør spille med en mere stiv ketcher. Slår man endnu ikke så hårdt vil man med den fleksible ketcher opnå mere kraft, imens man med den stive ketcher har mere kontrol over bolden. 

Tennisketcher til ethvert niveau

Tennisketchere varierer meget efter dit niveau. Man inddeler som regel tennisketcher i kategorierne super oversize, oversize, midplus, midsize, hvilket henviser til størrelsen på ketcherens hoved. 

Som regel bør man som motionist eller ny indenfor tennissporten vælge en ketcher med et stort hoved. Dermed har du bedre chance for at ramme bolden det rigtige sted på ketcheren, og samtidig vil ketcheren hjælpe dig med at overføre kraft til slaget. 

Som øvet tennisspiller bør man modsat nybegynderen vælge en ketcher med et mindre hoved. Som øvet har man som regel tilstrækkeligt med kraft, og man ønsker derfor mere kontrol. Det får man med det lille ketcherhoved. 

Den perfekte squashketcher

Når du vælger squashketcher skal du være opmærksom på fleksibilitet, vægt, balance og hovedstørrelse. 

Som nybegynder bør du vælge en ketcher med stor fleksibilitet, højere vægt og stor hovedstørrelse. Balancen varierer efter spillestil. Jo tungere hoved, jo hårdere slag. Imens et mindre tungt hoved giver god kontrol. 

Er du derimod øvet squashspiller, bør du vælge den stive ketcher med et lille hovedstørrelse og lav vægt. Du har opnået så meget slagkraft, at du i stedet vil fokuserer på kontrol, og det får du med ovenstående sammensætning af en squashketcher. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen