Yoga

Mangler du udstyr til Yoga? Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af forskelligt udstyr, der bruges til yoga. Her på siden finder du blandt andet yogamåtter, skummåtter, varmepuder, strømper og meget andet. Du kan sortere produkterne efter pris eller popularitet ved hjælp af filtrene herunder. 

spar 49% emærket

Yoga er godt for både krop og sjæl, og det kræver i princippet ikke meget udstyr. Derfor kan yoga også udføres hjemme på stuegulvet, og med enkelte redskaber kan du opnå optimale betingelser for din krop og sjæl.

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af forskelligt udstyr til yoga. Her på siden finder du blandt andet yogamåtter, skummåtter, varmepuder, strømper og meget andet. Mangler du andet udstyr til hjemmetræningen finder du hos Fitland.dk også massagebolde, foamrollers, balanceudstyr og meget andet. Hos Fitland.dk har vi samlet alt inden for træningsudstyr. 

Måtter til yoga og træning

Med en yogamåtte eller træningsmåtte opnår du en langt højere komfort under forskellige øvelser. I stedet for at udføre dine træningsøvelser på det hårde gulv, kan du bruge de bløde gummimåtter. Dermed kan du have fokus på din træning fremfor, at det er ubehageligt at ligge på gulvet og udføre øvelser. 

Yoga- og træningsmåtter er fremstillet i blødt materiale, der sikrer dig den bedste komfort under træningen. Der er primært tre ting, som du skal være opmærksom på, når du skal købe en træningsmåtte.

Måtten skal være skridsikker. Hold derfor øje med træningsmåttens underlag, som helst skal have et form for mønster. På den måde skrider måtten ikke, når du træner, og du opnår dermed god stabilitet. Derudover skal måtten være blød. Det er de fleste måtter heldigvis, men nogle måtter er mere bløde end andre. Det er ofte en smagssag, hvor blød man ønsker måtten. Derudover er det vigtigt at vælge en stabil måtte, så du kan holde balancen under forskellige øvelser.

Fitland.dk forhandler også abmats. Dette er små skumpuder med en størrelse, der ca. svarer til størrelsen på en pizzabakke. Abmats er gode til at lægge under lænden eller halebenet, når man laver mavetræning eller anden coretræning.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen