Svømning

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af udstyr til svømmetræning og svømning. Her på siden finder du blandt andet svømmebriller, dykkerbriller, ørepropper, næseklemmer, bælter, luffer og snorkler. Vi forhandler både udstyr til konkurrencesvømmere, motionister, børn og voksne. 

Indenfor svømning findes der en masse udstyr, der kan hjælpe dig i vandet, give dig flere muligheder eller forbedre dine præstationer. Der findes både udstyr, der kan gavne konkurrencesvømmeren, og udstyr, der kan gøre det sjovere at lege i poolen på ferien.

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af udstyr til svømmetræning, svømning og leg i vand. Her på siden finder du blandt andet svømmebriller, dykkerbriller, ørepropper, næseklemmer, bælter, luffer og snorkler. Vi forhandler både udstyr til konkurrencesvømmere, motionister, børn og voksne. 

Udover udstyr til svømning forhandler Fitland.dk også bikinier, badedragter, badebukser og meget andet. Lige meget hvad du mangler til svømningen, så finder du det hos Fitland.dk. Du kan med fordel bruge sidens søgefelt til at finde de produkter, som du mangler. 

Svømmebriller til konkurrence, dykning og leg

Der er forskel på svømmebriller, og du bør derfor overveje, hvad du skal bruge svømmebrillerne til, inden du køber.

Svømmebriller til konkurrencesvømning og motionister er den minimalistiske udgave, der kun består af brillerne, og hvor næsen er fri. Det er hensigtsmæssigt i forhold til strømlining og høj fart under vand. Desuden blæser nogle luft ud af næsen, når de svømmer, og det kan man ikke med en dykkerbrille, der dækker for næsen. 

Svømmebriller til dykning og leg er større end de klassiske svømmebriller. De dækker samtidig næsen, så man ikke får vand i næsen, når man dykker. Denne type svømmebrille er bedst egnet til dykning og leg, og den bruges derfor ofte af børn. Disse svømmebriller kan med fordel kombineres med en snorkel, så man kan holde blikket under vand konstant og samtidig trække vejret gennem snorklen. Dette setup er perfekt til snorkling ved koralrev og klart vand på ferien. 

Fitland.dk forhandler desuden næseklemmer og ørepropper, som typisk bruges af konkurrencesvømmere, der har problemer med vand i næsen eller ørerne. 

Vi forhandler også luffer og bælter til børn, der endnu ikke kan svømme uden hjælpemidler. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen