Crossfit

Leder du efter udstyr til crossfittræningen? Hos Fitland.dk forhandler vi et bredt udvalg af forskelligt udstyr til crossfit. Her på siden finder du store reb, hamre, bokse, gymnastikringe og meget mere. Du kan sortere produkterne efter popularitet ved hjælp af filtrene herunder. 

spar 6%
spar 39%
spar 43%

Crossfit er en træningsform, der i øjeblikket indtager Danmark med hastige skridt. Flere og flere hopper med på bølgen. Træningsformen er intensiv og alsidig, og du får både trænet din kondition, din styrke, din smidighed og mere. Du kan også træne crossfit derhjemme med nogle enkelte redskaber.

Hos Fitland.dk forhandler vi et bredt udvalg af træningsudstyr, som bruges til crossfit. Her på siden finder du hamre, bokse, store reb, gymnastikringe, pull up-barer og meget andet. Udvalget er bredt, så du kan finde træningsudstyr, der træner alle kroppens dele. 

Udover træningsudstyr til crossfit forhandler Fitland.dk også crossfittøj, crossfitsko, vægtløftningssko, tights, hættetrøjer og meget andet. Du finder det hele hos Fitland.dk, og du behøver derfor ikke at surfe rundt blandt adskillige sider. 

En alsidig træningsform

Crossfit er en af de mest alsidige træningsformer, og netop derfor begynder flere og flere at få øjnene op for de mange positive effekter af crossfit. Udvalget af forskellige øvelser er enormt, og med enkelte redskaber kan man udføre forskellige træningspas fra gang til gang.

Fitland.dk forhandler eksempelvis pull up-barer, som du primært kan træne din ryg med. Mange bruger naturligvis pull up-stativer til at lave pull ups, men man kan også eksempelvis lave øvelsen "Toes To Bar", hvor man hænger i udstrakt position og fører tæerne op til baren. Det er en god øvelse til at træne mavemusklerne.

Derudover finder du også slæder, eller som de hedder i crossfit-verden; prowlers. Det er slæder, som man trækker eller skubber, og det træner især benene. Samtidig kan man kombinere en prowler med et reb, som vi også forhandler her på siden. Dermed kan man binde rebet på slæden og dermed trække slæden i rebet. På den måde kan man træne ryg.

Mulighederne er som sagt ekstremt mange med kun enkelte redskaber. Du finder redskaberne hos Fitland.dk til skarpe priser.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen