Træningselastikker

Mangler du store elastikker, som kan bruges til træning? Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af forskellige træningselastikker, der kan bruges til træning, opvarmning udstræk og mere. Uanset hvad du søger et elastik til, så finder du det hos Fitland.dk.

Træningselastikker har flere forskellige anvendelsesområder, og det er godt at have et træningselastik til hjemmetræningen eller med i tasken til fitnesstræning. Træningselastikker kan bruges til både opvarmning, udstræk, genoptræning og meget andet.

Ønsker du at styrke særlige muskler eller led, kan du med fordel gøre det med et elastik. Et elastik er både skånsomt og effektivt for kroppen. Hvis du eksempelvis løber eller cykler meget, kan et elastik være meget gavnligt. Det kan bruges til særlige udstræk, ligesom du kan supplere din træning med styrketræning med et elastik for at aktivere særlige muskelgrupper.

Udover elastikker forhandler Fitland.dk også foamrollers, balancebræt, sjippetov, hulahop-ringe og meget andet træningsudstyr, som kan bruges til hjemmetræningen. Du finder det hele her hos Fitland.dk.

Opvarmning, styrke, stræk og genoptræning med elastik

Træningselastikker fås i forskellige udgaver og i forskellig tykkelse. Nogle træningselastikker har håndtag, nogle er ringformede, og nogle har to ender. Det er ofte en smagssag, hvilket type elastik man vælger. Jo tykkere elastikket er, og jo bredere et elastik er, jo mere modstand er der i elastikket. Det er derfor muligt at finde et elastik, der passer netop til din styrke. 

Elastikker er især velegnet til styrkelse af muskler og led i arme, skuldre, ryg og ben. Der findes mange forskellige øvelser, hvorved man kan træne disse dele af kroppen. Antallet af øvelser med elastik er nærmest uendeligt.

Et elastik er også godt til opvarmning inden træning, hvor hele kroppen skal i brug, eller til opvarmning af særligt udvalgte områder på kroppen. Har man eksempelvis en øm lyske eller andre lede, kan man med fordel bruge et elastik til opvarmning.

Rigtig mange bruger også elastik til genoptræning, fordi elastikker er utroligt skånsomme, og man kan selv justere modstanden i elastikket, alt efter hvor man holder på elastikket. 

Nogle bruger også elastik til udstræk af særlige områder på kroppen, som kan være svære at strække ud ellers. Elastikker har altså rigtig mange anvendelsesmuligheder, og på nettet finder du mange guides til, hvordan man bruger et elastik.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen