Balancebræt

Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af forskellige balanceredskaber, der kan styrke dine muskler og led. Vi forhandler balancebræt, vippebræt, balancepuder og mange andre redskaber. Uanset hvad du søger til genoptræning eller styrkelse af muskler og lede, finder du det her. 

Står du overfor genoptræning af muskler eller led? Eller ønsker du at forebygge skader? Et balancebræt, vippebræt eller en balancepude kan styrke din krop forskellige steder, og det er et godt redskab til at genopbygge kroppen eller at styrke den.

Alle kan have gavn af et balancebræt. Uanset om du er cykelrytter, løber eller fodboldspiller. Eller om du træner seks gange om ugen eller en gang om ugen. Det er lige meget. For du opnår en stor effekt af brættet uanset hvad. 

Hos Fitland.dk forhandler vi et stort udvalg af forskellige balancereskaber, der kan hjælp dig til at styrke kroppen.

Udover balanceredskaber forhandler Fitland.dk også massageredskaber, produkter til behandling af skader, sikkerhedsudstyr og meget andet. Brug søgefeltet i toppen af siden til at finde netop det, du søger.

Brug balancebræt og undgå skader

Træning på balancebræt har en enormt gavnlig effekt på muskler og led. Vil du gerne undgå vrid i ankler og knæ, når du eksempelvis spiller håndbold, løber, stå på ski eller noget helt fjerde? Så er træning på balancebræt vejen frem.

Med daglige øvelser på balancebræt kan du styrke led og muskler især omkring knæ og ankler. Netop knæ og ankler er blandt de mest udsatte lede på kroppen, når det kommer til skader. Det er derfor en god idé at have ekstra fokus på dem. 

Du kan selv justere sværhedsgraden på balancebrættet, og med daglig træning på balancebræt kan du reducere risikoen for skader markant. 

Genoptræning med balancebræt

Balancebræt eller vippebræt anbefales hyppigt at fysioterapeuter, der skal give råd om genoptræning. Og rigtig mange, der har været udsat for en skade i bentøjet, bruger ofte balancebræt på grund af dets effektive resultater.

Når du har været skadet, er risikoen for at få et nyt vrid stor, fordi muskler og lede omkring det skadede område er blevet mindre stærkt. Men du kan genopbygge styrken omkring det skadede område ved hjælp af øvelser på vippebræt.

Mange sidegevinster ved vippebrættet

Udover styrkelse af bestemte områder i benene vil træning på vippebræt eller balancebræt give dig en bedre balance, koordinationsevne og reaktionsevne. Det er nogle af sidegevinsterne ved træning på balancebræt.

Og derudover kan du bruge brættet derhjemme. Det fylder ingenting, og du kan opbevare det i skabet. Når du skal bruge det, taget du det blot ud på stuegulvet, og dermed kan du hurtigt overstå træningen på balancebræt.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen