Genoptræning

Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af udstyr til genoptræning efter en skade, eller udstyr der kan hjælpe tidligere skadet områder. Vi forhandler blandt andet stabiliserende bind, balanceudstyr, tape og meget andet. Du kan sortere produkterne efter brand ved hjælp af filtrene herunder.

Mangler du udstyr til genoptræning, så finder du et stort udvalg hos Fitland.dk. Vi forhandler blandt andet støttebind til skulder, støttebind til ankel, støttebind til ryggen og mange andre former for stabiliserende bind, der kan hjælpe dig med genoptræningen.

Derudover finder du også balancebræt, tape, elastikker og meget andet udstyr, som kan være nyttigt under et genoptræningsforløb.

Hos Fitland.dk finder du alt indenfor udstyr til genoptræning, og vi forhandler også massageprodukter, elastikkermåtter og meget andet.

Genoptræning med støttebind

Når du skal genoptræne muskler eller lede, kan det være en god idé at bruge et sportsbind på det udsatte område. Sportsbindet hjælper med at holde det skadede område varmt, og det støtter samtidig det udsatte område.

Du kan bruge et sportsbind, når småskavankerne allerede har indtruffet. I sådan et tilfælde hjælper bindet med at holde ledene på plads, og du opnår støtte omkring ledet. Det giver i mange tilfælde en ekstra sikkerhed og tryghed.

Men sportsbind kan også virke skadesforebyggende. Derfor bruger rigtigt mange sportsbind, selvom de ikke er skadede. Den øgede støtte til led og muskler, som sportsbind giver, betyder, at risikoen for, at kroppen kommer i unaturlige positioner, er mindre. 

Samtidig holdes muskler og led varme, og når du har varme i kroppen og de muskler, du bruger, er chancen for skader væsentligt mindre. Derfor kan det også være en god idé at bruge eksempelvis knæbind skadesforebyggende, når du eksempelvis løber. 

Det er dog vigtigt at sige, at sportbind ikke får skaden til at forsvinde, hvis den allerede er indtruffet. Et sportsbind kan kun virke forebyggende eller aflastende, men det anbefales ikke at bruge det i længere tid med en skade.

Genoptræning med balancebræt

Balancebræt eller vippebræt anbefales hyppigt at fysioterapeuter, der skal give råd om genoptræning. Og rigtig mange, der har været udsat for en skade i bentøjet, bruger ofte balancebræt på grund af dets effektive resultater.

Når du har været skadet, er risikoen for at få et nyt vrid stor, fordi muskler og lede omkring det skadede område er blevet mindre stærkt. Men du kan genopbygge styrken omkring det skadede område ved hjælp af øvelser på vippebræt.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen