Kettlebells

Hos Fitland.dk forhandler vi et bredt udvalg af forskellige kettlebells. De findes i forskellige størrelser, med forskellig vægt og forskellige typer greb. Kettlebells er perfekte til hjemmetræningen, og de fylder ingenting. Du kan sortere produkterne på siden efter popularitet eller pris ved hjælp af filtrene herunder. 

En kettlebell er det perfekte træningsredskab til dig, der træner derhjemme, eller som ønsker at supplere den daglige løbetur eller cykeltur med en sjov, konditions- og muskelstyrkende træning. Med det enkle redskab kan du træne stort set samtlige muskler i kroppen, og udvalget af øvelser med en kettlebell er nærmest uendeligt. 

Kettlebells som træningsredskab blev egentlig opfundet i den russiske hær, men andre træningsentusiaster fik øjnene op for kettlebells' mange muligheder i forhold til træning, og de er nu en fast del af de fleste træningscentre. Træningsformen er utroligt effektiv, og du styrke både muskler, led og konditionen.

Leder du efter andre redskaber til hjemmetræningen, finder du det hos Fitland.dk. Vi forhandler også hulahopringe, bokseudstyr, elastikker, foamrollers og meget andet. Uanset hvad du står og mangler til din træning, så finder du det her hos Fitland.dk. Du kan vælge mellem de forskellige kategorier indenfor træningsudstyr ved hjælp af menuen til venstre. 

Styrke kroppens store muskelgrupper med en kettlebell

Som beskrevet ovenfor kan man træne stort set hele kroppen med det simple redskab, og antallet af øvelser er nærmest uendelige med en kettlebell. Derfor kan du også udføre et helt træningspas, hvor hele kroppen trænes med kun en kettlebell. 

En kettlebell er en håndvægt formet som en tekedel. Den vejer alt i mellem 1 og 40 kilo, og man bør vælge sin kettlebell efter, hvad man skal bruge den til, hvor meget man træner, og hvor stærk man er. 

De lettere kettlebells kan især bruges til træning af arme og skuldre, imens tungere kettlebells bruges til at træne kroppens store muskelgrupper som eksempelvis ben, ryg, bryst og mave.

Når man træner med en kettlebell kategoriseres træningen som funktionel træning frem for statisk træning. Det vil sige, at man bevæger sig med kettlebell'en i kroppens naturlige bevægelsesmønstre, og det er derfor nemt at overføre til dagligdagens rutiner, løft og så videre. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen