Rygsække

Leder du efter en rygsæk til dagligt brug eller træningsbrug? Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af forskellige tasker og rygsække. Her på siden finder du blandt andet løbetasker, rygsække og gymnastikposer. Du kan sortere produkterne efter dit favoritbrand ved hjælp af filtrene herunder. 

spar 34% emærket

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af smarte rygsække med meget forskellige funktioner. Her på siden finder du rygsække beregnet til løb, rygsække til hverdagsbrug, rygsække med klublogoer, gymnastikposer og mange andre typer tasker.

Rygsække til sport og hverdagsbrug

Fitland.dk forhandler blandt andet rygsække fra topproducenter som Häglöffs, Adidas, Nike og andre store sportsmærker. Mange af taskerne kan med fordel både bruges til hverdag som eksempelvis skoletaske og til sport. I taskerne kan man både have computer, bøger og andet til skoledagen. Og om aftenen kan man i stedet fylde tasken med fodboldstøvler og håndklæde, når man skal til træning. 

Taskerne findes i forskellige størrelser alt efter, hvad man skal bruge den til. Nogle tasker er så små, at de bedst egner sig til en løbetur eller cykeltur. Der er præcis nok plads til lidt vand, en trøje og proviant. Andre tasker har et rum på en del flere liter, således man kan have bærbar computer og bøger med i tasken. 

Størrelsen på tasker opgøres ofte i antal liter. Når du vælger en taske er det derfor vigtigt at overveje, hvor mange liter tasken skal være på. Desuden bør du vælge en taske, som kan indstilles efter kropstørrelse. Det kan de fleste tasker med stropperne. Skal du bruge tasken til eksempelvis løb, er det også en god ide at vælge en taske, som kan spændes over maven samt brystet. På den måde vil tasken sidde perfekt på eksempelvis løbeturen. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen