Måtter

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af måtter, som kan bruges til træningsøvelser og gulvøvelser. Måtterne egner sig godt til hjemmetræningen, og de kan bruges i flere forskellige sammenhænge. Du kan sortere måtterne efter pris ved hjælp af filtrene herunder. 

Skal man vælge ét og kun ét træningsredskab til hjemmetræningen, er en træningsmåtte et rigtig godt bud. Med en måtte kan du udføre utroligt mange øvelser, og en træningsmåtte kan bruges til alt lige fra opvarmning til styrkeøvelser og udstræk. 

Udover træningsmåtter og yogamåtter forhandler Fitland.dk også en række andre produkter, som er perfekt til hjemmetræningen. Hos Fitland.dk finder du foamrollers og massagebolde, hulehopringe, elastikker, balancebræt og meget mere. Du kan med fordel bruge søgefeltet i sidens øverste venstre hjørne til finde de produkter, som du søger. 

Måtter til yoga og træning

Med en yogamåtte eller træningsmåtte opnår du en langt højere komfort under forskellige øvelser. I stedet for at udføre dine træningsøvelser på det hårde gulv, kan du bruge de bløde gummimåtter. Dermed kan du have fokus på din træning fremfor, at det er ubehageligt at ligge på gulvet og udføre øvelser. 

Yoga- og træningsmåtter er fremstillet i blødt materiale, der sikrer dig den bedste komfort under træningen. Der er primært tre ting, som du skal være opmærksom på, når du skal købe en træningsmåtte.

Måtten skal være skridsikker. Hold derfor øje med træningsmåttens underlag, som helst skal have et form for mønster. På den måde skrider måtten ikke, når du træner, og du opnår dermed god stabilitet. Derudover skal måtte være blød. Det er de fleste måtter heldigvis, men nogle måtter er mere bløde end andre. Det er ofte en smagssag, hvor blød man ønsker måtten. Derudover er det vigtigt at vælge en stabil måtte, så du kan holde balancen under forskellige øvelser.

Fitland.dk forhandler også abmats. Dette er små skumpuder med en størrelse, der ca. svarer til størrelsen på en pizzabakke. Abmats er gode til at lægge under lænden eller halebenet, når man laver mavetræning eller anden coretræning.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen