Mave

Leder du efter effektive træningsredskaber, som du kan træne maven med, finder du en række gode produkter hos Fitland.dk. Her på siden finder du blandt andet abrollers, hulahopringe og andet effektivt træningsudstyr. Du kan sortere udstyret efter popularitet ved hjælp af filtrene herunder. 

De fleste kender scenariet, hvor sommeren står for døren, bikinien eller badebukserne skal findes frem, men der er én ting der mangler; den flade mave. Det gør ganske enkelt noget ved selvtilliden, at man kan vise en flad, veltrænet mave frem på standen.

Fitland.dk forhandler en række produkter til mavetræning, så du kan få en flad mave til sommerens tur på stranden. Derudover kan traditionel mavetræning i form af mavebøjninger ofte blive kedeligt og ensformigt. Derfor er det godt med nogle redskaber, der muliggør alternative øvelser til maven.

Det gør træningen sjovere, men en afvekslende træning giver også bedre resultater. Laver du den samme mavetræning om og om igen, vil musklerne langsomt tilvænne sig den bestemte mavetræning. Træningens virkning vil dermed blive mindre. Derfor vil en afvekslende mavetræning give bedre resultater, og med simple redskaber kan du lave flere forskellige øvelser, så du på den mest effektive måde opnår flotte resultater.

Udover udstyr til mavetræning forhandler Fitland.dk også yoga- og træningsmåtter til gulvøvelser, massageprodukter, elastikker og andet udstyr, der egner sig perfekt til hjemmetræning. Du kan med fordel bruge søgefeltet i sidens øverste venstre hjørne til at søge efter de produkter, som du mangler til træningen. 

Effektiv mavetræning med et ab wheel

Et ab wheel / mavehjul er et lille hjul med to håndtag. Ab wheels er et utroligt effektivt redskab til mavetræning, og hjulet fylder ingenting. Derfor er det perfekt til hjemmetræning, fordi det hurtigt kan tages frem og gemmes væk. 

Du finder stort set ikke et fitnesscenter uden et ab wheel. Hjulet kan indstilles til alle niveauer, så uanset hvor trænet du er, kan du blive udfordret af et ab wheel. Man holder ganske enkelt på hjulets to håndtag, imens man kører hjulet på underlaget foran sig. Man kan både stå på fødderne og på knæene, når man bruger ab wheels. Når man støtter på knæene vil det være lettere. Man kan samtidig selv justere, hvor langt man ruller ud med hjulet. Jo længere, jo hårdere. 

Man kan også med fordel tage et elastik om maven, som spændes fast om et objekt bag dig. Dermed vil elastikket hjælpe dig med at komme op. Mulighederne er mange, og det er en stor fordel, at hjulet kan indstilles til netop dit niveau. 

Styrk mave, ryg og konditionen på en sjov måde

Med en hulahopring med vægt kan du træne din mave, ryg, hofter og ben, og samtidig får du en bedre kondition. Hulahopringe er et utroligt effektivt træningsredskab, der giver sved på panden, mens man har det sjovt.

Hulahopringe med vægt er væsentligt tungere end hulahopringe, som man kender dem fra barndommen. Derfor er hulahopringen også lettere at bruge, fordi de har tyngde. Dermed er de lette at sætte i sving og holde kørende.

Ringene egner sig særligt godt til mavetræning og coretræningen. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen