Pas på dine hænder – du får ikke nye

Pas på dine hænder – du får ikke nye

Pas på dine hænder – du får ikke nye

Vi er alle udstyrede med to hænder. De gør alting for os, og vi værdsætter det ofte ikke. Vi får ikke flere end det ene par, så derfor handler det om at passe så godt på dem, som vi kan. Langt de fleste er dog alt for dårlige til at passe på deres hænder. Hænder kræver nemlig pleje, omsorg og opmærksomhed, og det glemmer vi desværre ofte at give dem. Det virker lidt som om, at god håndpleje har svært ved at blive moderne, og det er altså på tide, at vi ændrer dette helt forkerte billede.

Håndpleje er til for alle og kan udføres af alle – lige meget alder, køn og beskæftigelse. Det er også nemmere end aldrig før at få fat på gode håndplejeprodukter. Nulallergi.dk er et rigtig godt bud på, hvor du kan finde formidable produkter, og disse produkter henvender sig endda også til allergikere.

Hvordan gør du så?

Der er rigtig mange aspekter i god håndpleje. Nogle af dem er ting, som du kan implementere hver eneste dag, og andre er lidt mere omfattende. Den mest kendte del af håndpleje er noget så simpelt som at anvende håndcreme. Det kan bruges til neglebånd, tørre pletter på dine hænder eller til at give en god omgang fugt til dine hænder. Håndcreme er ufatteligt undervurderet, da rigtig mange mener, at de ikke behøver det. Her tager de dog fejl. Mange af os forestiller os, at vores hænder og neglebånd da ikke er tørre, mens de i realiteten næsten er helt udtørrede. 

Vi vasker op, vasker hænder og udsætter vores hænder for flere ting end nogensinde før, og det sætter altså sine spor. Specielt den hyppige håndvask og opvask er altså den helt store synder. Der findes dog et våben mod dette, og det hedder skrub. Efter håndvask og opvask kan det være smart, at skrubbe dine hænder med en blanding af badesalt og multiolie. Blandingen af disse ingredienser fjerner alle dine døde hudceller, og giver samtidig den en lækker fugt til dine hænder.

Der findes selvfølgelig også rigtig mange andre metoder, du kan bruge, men hvis du bare benytter dig af de to nævnte, er du allerede godt på vej til god håndpleje.

 

 

få nyhedsbrevet

Til toppen