Løberygsække

Hos Fitland.dk finder du et godt udvalg af løberygsække i høj kvalitet. Køb løberygsække fra Salomon og The North Face hos Fitland.dk. På siden finder du også vandbeholdere/camelbags til at putte ind i rygsækken. 

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af smarte rygsække med meget forskellige funktioner. Her på siden finder du rygsække beregnet til løb, men i menuen til venstre finder du også tasker beregnet til hverdagsbrug og andre træningsformer. 

Udover løberygsække forhandler Fitland.dk og sportstasker, løbeskoløbeudstyr og meget andet til den seriøse løber. Uanset hvad du søger til løbeturen, finder du det her hos Fitland.dk. Du kan med fordel bruge søgefeltet i sidens øverstre venstre hjørne til at finde det løbeudstyr, som du søger. 

Løberygsække til løbeture og andre sportsgrene

Skal du ud på en længere løbetur, kan du ofte have behov for at have ekstra udstyr med på turen. Det kan være vand, energibarer eller en ekstra trøje.

Særligt vand er smart at have med på længere løbeture. Eksperter indenfor løb anbefaler, at man får væske under sin træning, hvis man træner i længere tid end 60 minutter. Skal du derfor ud på en lang løbetur, er det godt at have vand med.

Med en løberygsæk med indbygget væskesystem har du altid væske lige ved hånden. Taskerne har en indbygget vandbeholder, som du kan fylde på med rent vand. Fra beholderen går en slange, som sidder tæt på munden. Dermed kan du drikke, imens du løber.

Taskerne er lavet i et kompakt og enkelt design, så tasken sidder tæt til kroppen. Dermed vil den ikke genere dig under løbeturen. Desuden kan tasken indstilles præcis til din krop ved hjælp af stropperne. 

De fleste tasker udstyres også med et lille opbevaringsrum, hvor man kan have nøgler, telefon eller en tynd trøje. Desuden kan væskesystemet tages ud af taskerne, så tasken kan bruges til mindre ture, hvor man ønsker at have en trøje eller madpakke med. 

Taskerne kan også med fordel bruges af mountainbikeryttere, skiløbere aller andre adventure-sportsgrene.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen