Crosstrainere

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af træningsmaskiner. Her på siden finder du crosstrainere, der passer perfekt til hjemmetræning. Vi forhandler crosstrainere i alle prisklasser, så du kan finde en crosstrainer, der passer til dine ambitioner. Sorter produkterne efter pris ved hjælp af filtrene herunder.

spar 30%
spar 6%

Ønsker du at flytte træningen ind i hjemmet frem for at tage turen til træningscenteret eller være begrænset af dårligt vejr, når motivationen til en løbetur eller cykeltur egentlig er der? Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af træningsmaskiner, der passer perfekt til hjemmetræningen.

Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige crosstrainere. Vi forhandler crosstrainere i alle prisklasser, så du kan finde en crosstrainer, der passer til dine ambitioner. 

Udover crosstrainere forhandler Fitland.dk også en række andre træningsmaskiner, der er perfekt til træningsrummet. I menuen til venstre finder du romaskiner, løbebånd, motionscykler og spinningscykler. Derudover forhandler Fitland.dk også udstyr til styrketræning. Lige meget hvad du søger til hjemmetræningen, finder du det hos Fitland.dk, der har samlet alt indenfor træning. Du kan med fordel bruge sidens søgefelt i øverste venstre hjørne til at søge efter de produkter, som du mangler. 

Skånsom konditionstræning med en crosstrainer

En crosstrainer er en utroligt skånsom motionsform, der forbedrer din kondition. Har du derfor fokus på kredsløbstræning / cardiotræning, er crosstraineren det perfekte redskab. 

Crosstraineren kombinerer bevægelserne fra løb og cykling, og man har både gang i benene og i armene, og hele kroppen er under bevægelse. Når man bruger en crosstrainer, træder man med benene, mens man trækker og skubber med armene. Det hele foregår i flydene bevægelser, og kroppen følger sine naturlige bevægelsesmønstre. 

Crosstraineren er et af de mest skånsomme træningsredskaber, der kan give dig en bedre kondition. De bløde bevægelser betyder nemlig, at kroppen ikke udsættes for samme stød, som man eksempelvis ser ved løb. Det betyder imidlertid ikke, at crosstraineren ikke er hård. Man bestemmer nemlig selv intensiteten, og den giver derfor garanti for en bedre form og øget fedtforbrænding. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen