Spinningcykler

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af spinningcykler. Vi forhandler spinningcykler i vidt forskellige prisklasser og med forskellige funktioner, så du kan finde en spinningcykel, der passer til netop dit behov. Du kan sortere cyklerne efter pris eller popularitet ved hjælp af filtrene herunder. 

spar 23%
spar 25%

Hvis du vil slanke dig eller komme i bedre form, er en spinningcykel et rigtig godt redskab, som kan hjælpe dig godt på vej mod topformen. Med en spinningcykel kan du træne ved høj intensitet, og du kan klare træningen indenfor hjemmets fire vægge.

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af spinningcykler. Vi forhandler spinningcykler i vidt forskellige prisklasser og med forskellige funktioner, så du kan finde en spinningcykel, der passer til netop dit behov. 

Udover spinningcykler finder du hos Fitland.dk også mange andre træningsmaskiner til styrketræning og konditionstræning som eksempelvis romaskinerløbebåndmotionscykler, crosstrainere og andet. I menuen til venstre finder du de forskellige kategorier indenfor træningsmaskiner. Du kan også med fordel bruge sidens søgefelt i øverstre venstre hjørne til at søge efter de produkter, som du mangler. Hos Fitland.dk finder du nemlig alt inden for træningsudstyr, træningstøj og træningssko.

Billig spinningcykel - Træning ved høj intensitet

En spinningcykel adskiller sig fra en motionscykel ved, at den er mere strømlinet, så du kan træne ved højere intensitet, og du kan bruge cykelsko med klikpedaler på en spinningcykel, hvilket betyder, at du kan træde og trække endnu hårdere i pedalerne. 

Spinningcyklers sædeposition er også anderledes i forhold til motionscyklen. På en motionscykel sidder man mere oprejst, mens man på spinningcyklen sidder som på en racercykel. Mostanden på en spinningcykel justeres også manuelt, mens den justeres elektronisk på en motionscykel. I det hele taget minder en spinningcykel mere om en racercykel. Alt dette betyder, at man kan stå i pedalerne og træde på en spinningcykel, og det kan man ikke på motionscyklen. 

Derfor er en spinningcykel til personer, der ønsker en hård cykeltræning, der minder meget om cykeltræning på racercykel. Derfor er spinningcyklen også perfekt til personer, der cykler på landevejen om sommeren. På den måde kan man holde formen ved lige på en spinningcykel om vinteren. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen