Håndvægte

Mangler du håndvægte til styrketræningen? Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af forskellige håndvægte. Håndvægtene findes med en vægt fra 1 til 50 kilo, og de findes med forskellige udformninger til forskellige formål. Har du et favoritmærke indenfor håndvægte, kan du sortere produkterne derefter ved hjælp af filtrene herunder. 

Skal du bruge et træningsredskab, som du kan bruge til at træne hele kroppen, er håndvægte det perfekte træningsudstyr. Med håndvægte kan du styrke stort set samtlige muskler i kroppen, fordi udvalget af øvelser er stort. Håndvægte er perfekt til hjemmetræningen, fordi de ikke fylder særligt meget. Med et enkelt eller flere sæt håndvægte kommer du rigtig langt med styrketræningen derhjemme. 

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af forskellige håndvægte. Håndvægtene er fremstillet i forskellige materialer og med forskellig udformning. Det betyder, at alle håndvægtene kan bruges til en række overordnede øvelser, men de forskellige udformninger og materialer betyder også, at vægtene kan bruges til specielle typer øvelser. Håndvægtene findes med forskellig vægt, der varierer mellem 1 og 50 kilo.

Udover håndvægte forhandler Fitland.dk også vægtskiver, vægtstænger, squatracks og meget andet træningsudstyr til styrketræning. I menuen til venstre finder du de forskellige kategorier indenfor træningsudstyr til styrketræning. Du kan også søge efter de produkter, du mangler, ved hjælp af søgefeltet i sidens øverste venstre hjørne. 

Vælg de rigtige håndvægte til træningen

Håndvægte findes med forskellig vægt, og når du skal vælge de rigtige håndvægte, bør du overveje, hvad håndvægtene skal bruges til. Skal du bruge dem til at træne mindre muskelgrupper som eksempelvis skuldrer og arme, bør du vælge håndvægte i den lave ende af vægtskalaen.

Skal du træne større muskelgrupper som ben, bryst og ryg, skal du have nogle tungere håndvægte. Derudover skal du naturligvis vælge håndvægte, som passer til dit styrkeniveau. Det betyder derfor, at en kvinde på 60 kilo ikke skal træne med håndvægte på 50 kilo. 

Derudover bør du overveje, hvilke materialer og udformning håndvægtene har. Skal du bruge håndvægte til primært statiske øvelser, er materiale og udformning underordnet. Skal du derimod udføre træk/snatch eller andre øvelser, hvor du dropper håndvægtene på gulvet, bør du vælge håndvægte med en gummibelægning, så vægtene ikke skader gulvet eller går i stykker, når de rammer gulvet. Håndvægte med en kantet udformning ruller ikke, hvilket også er at foretrække, hvis du "kaster" med håndvægtene.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen