Vægtstænger

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af forskellige vægtstænger. Vi forhandler vægtstænger til styrketræning, vægtløftning og crossfit. Vores mange vægtstænger findes med forskellig længde og med forskellig form alt efter, hvad du skal bruge vægtstængerne til. Du kan sortere stængerne efter brand ved hjælp af filtrene herunder. 

spar 18%
spar 20%
spar 36%

En vægtstang og nogle vægtskiver er blandt de mest almindelige træningsredskaber både i fitnesscenteret og i træningsrummet derhjemme. Med en vægtstang og vægtskiver kan du træne det meste af kroppen, fordi udvalget af øvelser med vægtstang er utroligt stort.

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af forskelige vægtstænger til styrketræning, vægtløftning og crossfit. Vægtstængerne her på siden findes til forskellige formål, med forskellig vægt, forskellig udformning og forskellig længde.

Udover vægtstænger finder du hos Fitland.dk også meget andet træningsudstyr til styrketræning. Vores træningsudstyr egner sig perfekt til hjemmetræning eller træningsrummet. Køb blandt andet vægtskiversquatrackshåndvægte, kettlebells og meget mere her på siden. I menuen til venstre finder du de forskellige kategorier indenfor træningsudstyr til styrketræning. Men du kan også med fordel bruge sidens søgefelt i øverste venstre hjørne til at finde de produkter, som du mangler. 

Vægtskiver til styrketræning, crossfit og vægtløftning

Udvalget af vægtstænger hos Fitland.dk er stort, og de findes til forskellige formål.

Vægtstænger til crossfit og vægtløfning kan holde til mere end andre vægtstænger, og de er samtidig mere fleksible, hvilket betyder, at stængerne ikke bliver skæve, hvis de modtager slag, eller man taber stangen. Vægtstængerne kan holde til, at man taber stangen, eller man smider stangen. Denne type vægtstænger findes typisk med vægten 10, 15 eller 20 kilo. Kvinder bruger typisk 15 kilo-stænger og mænd bruger 20 kilo-stænger.

Vægtstænger til styrketræning er stivere end vægtstænger til crossfit og vægtløftning, og de kan ikke holde til slag på samme måde. De findes typisk med en vægt på 15 eller 20 kilo, men de findes også som kortere modeller og med lavere vægt. De kortere stænger er typisk til træning af arme, mens længere stænger er til squat, bænkpres og dødløft.

En hexbar eller funktionel bar bruges typisk til dødløft, men hvor man står placeret "inde i vægtstangen". Dermed bliver vægtfordelingen anderledes i forhold til dødløft end med den almindelige lige vægtstang. Med hexbar er det lettere at holde en ret ryg og undgå tekniske uhensigtsmæssigheder under løftene. 

Curl bar og Triceps bar har en speciel udformning som vægtstang. Disse typer vægtstænger bruges primært til træning af arme - biceps og triceps. 

Hos Fitland.dk finder du også puder til at sætte på vægtstangen, som skåner nakken, hvis du har stangen til at ligge der. Vi forhandler også klemmer til vægtstængerne, som sørger for, at skiverne ikke glider af stangen, imens du træner. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen