Sandsække

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af sandsække, boksepuder og wallballs til styrketræning og konditionstræning. Sækkene findes med forskellig vægt og varierer efter dit formål med træningen. Du kan sortere produkterne efter popularitet eller pris ved hjælp af filtrene herunder. 

spar 5%

Ordet "sandsæk" lyder umiddelbart ikke særligt ophidsende i træningssammenhæng. Men lad dig ikke snyde, for sandsække er et simpelt og utroligt effektivt træningsredskab. En sandsæk kan tage livet af selv den mest trænede motionist, og med de tunge, dovne poser kan du både øge kroppens styrke og kondition. 

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af sandsække, boksepuder og wallballs til styrketræning og konditionstræning. Sækkene findes med forskellig vægt og varierer efter dit formål med træningen. Brug sandsække til træningen derhjemme, og udnyt dem som supplerende træning til de ugentlige løbeture eller cykelture, eller brug sandsækkende som en del af din rutinemæssige træningsform. 

Udover sandsække finder du hos Fitland.dk også en masse andet træningsudstyr til styrketræning og hjemmetræning. Køb håndvægte, vægtstænger, vægtskiver, squatracks og meget andet til styrketræning. I menuen til venstre finder du de forskellige kategorier indenfor styrketræning, og med søgefeltet i sidens øverstre venstre hjørne kan du søge efter de produkter, som du mangler.

Brug sandsække til styrke og kondition

Sandsække er et dræbende og udmarvende træningsredskab, der kan bruges til både styrke træning og konditionstræning. Sandsækkende findes i forskellige størrelse og med forskellig vægt. På sandsækkene er der som regel monteret håndtag, så de er lettere at holde ved.

Du kan både træne muskelstyrke og kondition med sækkende. Træn eksempelvis benstyrke med sandsække ved at lave squats eller lunges med sækken på ryggen. Eller træn bryst ved at ligge på jorden og presse sækken væk fra brystet. Mulighederne er mange. Træn konditionen med sandsækkene ved at løbe med den på nakken eller løfte den fra jorden og over hovedet gentagne gange. 

Wallballs, som ofte bruges til crossfittræning, er lidt blødere end medicinbolde, men de findes også med forskellig vægt. Ligesom med medicinbolde kan du træne mange forskellige dele af kroppen med en wallball.

Hos Fitland.dk forhandler vi også de klassiske tunge sandsække, der kan klare kraftige, hårde og dybe slag i boksetræning.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen