Vægtskiver

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af forskellige vægtskiver til styrketræning, vægtløftning og crossfit. Her på siden finder du vægtskiver, der spænder fra 2,5 kilo til 25 kilo per vægtskive. Skiverne findes til forskellige træningsformer og i forskellige størrelser. 

En vægtstang og nogle vægtskiver er blandt de mest almindelige træningsredskaber både i fitnesscenteret og i træningsrummet derhjemme. Med en vægtstang og vægtskiver kan du træne det meste af kroppen, fordi udvalget af øvelser med vægtstang er utroligt stort.

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af forskelige vægtskiver til styrketræning, vægtløftning og crossfit. Vægtskiverne her på siden findes i forskellige størrelser og med forskellig udformning, fordi vægtskiverne kan bruges til forskellige formål. Vægtskiverne findes med meget forskellig vægt, og vægtskiverne her på siden spænder fra 2,5 kilo til 25 kilo per vægtskive. Dermed kan du finde skiver, uanset hvor tungt du løfter, eller hvor trænet du er. 

Udover vægtskiver finder du hos Fitland.dk også meget andet træningsudstyr til styrketræning. Vores træningsudstyr egner sig perfekt til hjemmetræning eller træningsrummet. Køb blandt andet vægtstænger, squatracks, håndvægte og meget mere her på siden. I menuen til venstre finder du de forskellige kategorier indenfor træningsudstyr til styrketræning. Men du kan også med fordel bruge sidens søgefelt i øverste venstre hjørne til at finde de produkter, som du mangler. 

Vægtskiver til styrketræning, crossfit og vægtløftning

Udvalget af vægtskiver hos Fitland.dk er stort, og vægtskiverne er fremstillet i forskellige materialer og med forskellig form. Det har betydning for, hvad vægtskiverne egner sig bedst til. Nogle er beregnet til statitske løft og bevægelser, mens andre vægtskiver er fremstillet til vægtløftning og crossfit. 

Skal du eksempelvis træne øvelser til arme, skuldre, bryst, squat og andet, kan du bruge alle typer vægt skiver. Træning af arme kræver især vægtskiver i den lave del af vægtskalaen, fordi man løfter færre kilo, når der trænes arme. Det er dog en god idé at have mange vægtskiver med lav vægt, så du kan tilføje mere vægt til stangen uden at tilføje for mange kilo.

Til større muskelgrupper som ben, ryg og bryst kan man løfte flere kilo i øvelserne, og her er det godt med tunge vægtskiver på 10, 15, 20 og 25 kilo.

Vægtskiver til crossfit og vægtløftning er lavet i nogle materialer, der kan klare flere slag. Ofte vil det ved crossfit-øvelser eller olympisk vægtløftning være nødvendigt at smide vægtstangen med vægtskiver på, eller man kan risikere at tabe stangen. Derfor skal skiverne kunne klare slag. Denne typer vægtskiver kaldes bumperplates. Skal du derfor bruge vægtskiver til vægtløftning og crossfit, bør du kigge efter denne type vægtskiver. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen